Eksklusivt! 100% oddsbonus opptil 1 200 kr
18+, V&B gjelder
  • Stor bettingbonus på første innskudd med ny konto!
  • Massevis av påfyllsbonuser og kampanjetilbud til oddsspillere!
  • Stort utvalg livespill til enhver tid, pluss virtuelle spill!

CampeonBet

Det umiddelbare inntrykket som fester seg når en klikker seg inn på CampeonBets sider for oddsspill, er at dette er en bookmaker som kan sine saker. Uttrykket er stilrent og tydelig, og ikke minst satt opp på en måte som gir deg full oversikt over det du må ha oversikt over. På CampeonBets side kan du også justere visningen på spillemenyene, slik at du kan få det nøyaktig som du vil. Her må bookmakerens fleksibilitet utvilsomt få et kudos!

Verdt å merke seg er det også at CampeonBet gir inntrykk av å være en actionfylt bookmaker. Logo, fargevalg, oppsett skaper illusjonen om at dette er et sted hvor det alltid er trøkk, og som aldri hviler. I motsetning til mange andre bookmakere, som pøser på med effekter og farger, får spilleren en følelse av helhet her. Kort sagt, og som allerede nevnt, man kjenner rutinen i “veggene”, og vet at man er i gode hender.

CampeonBets oddsbonuser

At man er i gode hender får man også et prov på når det gjelder CampeonBets bettingbonus. Å kunne få en god velkomst hos en bookmaker betyr ganske mye for en spiller, all den tid en legger grunnlaget for fremtidig suksess allerede her.

Nå får du – om du setter inn minst en hundrelapp  – finfine 50 % innskuddsbonus opp til 1 000 kroner hos CampeonBets!

I tillegg har CampeonBet gjort det vel verdt for sine spillere å være lojale mot bookmakeren. Er du blant spillerne som stadig vender tilbake, får du tilgang på kjempemessige kampanjer.

For eksempel reload-bonus!

Sett inn minst 100 kroner og få 25 % i innskuddsbonus opp til 1 000 kroner!

En annen fin CampeonBets-bonus er lojalitetsbonusen.

Her får du – på slutten av hver eneste måned – tilbake 10 % av alle tap du har hatt i oddsmarkedet! Plutselig smaker ikke nederlagene surt lenger. 

Ligaer og idretter hos CampeonBet

En annen akilleshæl i bookmaker-bransjen, er spillutvalget. Menyen må ha en viss bredde og rikdom, ikke bare for at spillere skal få lyst til å lage konto, men også for at spillerne ikke skal flykte så snart Campeon-oddsbonusen er brukt opp.

CampeonBet sørger for at deres spillere har massevis av grunner for å bli værende på siden.

Her finner en nemlig en spillmeny som både har bredde og variasjon. Alle de store idrettene – fotball, ishockey, basket, tennis – finnes her. Innen førstnevnte finner for eksempel det norske publikummet mange godbiter, siden du kan spille på objekter helt ned til norsk 3.divisjon. Foruten det, kan du sette penger på svært mange obskure kamper og ligaer.

Om du digger å spille odds på litt smalere sporter, bør du også kunne finne nok av objekter å boltre deg i hos CampeonBets. Lacrosse er mulig å spille på, for eksempel. Futsal, sjakk og sykling likeså. For å nevne noe. Og for den som helst vil spille på andre ting enn idrett, politikk, for eksempel, har CampeonBets en meny også for deg. Nobelpris, James Bond, BBCs sportspersonlighet av året: You name it!

Bettingbonusen hos CampeonBets skulle strekke til til litt av hvert!

CampeonBets mobil

Å ha et fungerende mobiltilbud er alfa omega i 2018, og av den grunn er det fullt mulig å spille CampeonBets på mobilen. Det er bare å besøke bookmakerens nettside med din foretrukne gadget, enten det er snakk om en mobil, et nettbrett, en iPhone, Android eller Windows-dings – og vips, så er du i gang. Mobiltilbudet fra CampeonBets skal være kompatibelt med det meste, og sømløst å bruke.

Live odds

Mange søker seg bevisst mot den ubeskrivelige spenningen ved live bets. CampeonBets har flust av objekter innenfor dette sjiktet også, hvilket gjør at du kan drive med CampeonBets live betting både innenfor de mest kjente idrettene, men også de smalere. Innenfor live-menyen er det nærmest bare fantasien som setter grenser for hvor mye forskjellig du kan sette penger på.

Kundeservice og betalingsmetoder

CampeonBets kundeservice står alltid klar til å hjelpe deg. Hver dag hele uken er live-chatten åpen for dine spørsmål. Når det gjelder overføringsmetoder, er det også en bred meny av varianter du har å velge mellom.

Mastercard, Visa, EcoPayz, Skrill, Neteller, Neosurf, Giropay, Sofort, Paysafecard og Entropay er alle mulige kanaler for å sette inn eller å ta ut penger.

Vår mening

CampeonBet er en bookmaker du trygt kan gi deg i kast med. For den som søker en solid, pålitelig og konkurransedyktig bookmaker, som attpåtil har gode bonuser, gode spillobjekter og et godt system for å følge live score, er det bare å klikke seg inn på selskapets nettsider umiddelbart.

Åpne konto for å spille med bettingbonusen din hos CampeonBet nå!