Få superstart på odds med 1 000 kr hos CampeonBet!

27. juni 2018
Campeonbet casino pa nett

Flying start loddes ut hos CampeonBet! Hent 50 % bettingbonus opp til 1000-lappen.

De fleste som spiller odds vet hvor viktig det er å ha litt å rutte med. På den måten får en bokstavelig talt mye større spillerom enn om man starter på bar bakke. CampeonBet sports vet selvfølgelig dette, og strekker seg langt for at du skal kunne komme så kjapt som mulig ut av startblokka som spiller.

Nå får alle nye spillere 50 % innskuddsbonus opp til 1 000 kroner hos bookmakeren!

Når du så legger til at dette er en bookmaker med enorm spillmeny både innenfor populære idretter, men også innenfor litt smalere sporter, har du kanskje funnet din nye favorittbookmaker? 

Haugevis av spill

Hos CampeonBet finner du nemlig spill innenfor ishockey, fotball, tennis, basket – ja, alle de virkelig ettertraktede disiplinene i oddsmarkedet. Likedan finnes det flust av spill i obskure sporter – for eksempel dart, e-sport og lacrosse.

Om du tilfeldigvis er ekspert på noen smale idretter, eventuelt har god oversikt over norsk fotball i 3.divisjon, kan du fort gjøre et kupp på odds hos CampeonBet.

Flere bonuser

Kupp kan du også gjøre dersom du er en tilbakevendende spiller. Du kan for eksempel hanke inn en reload-bonus på 25 % opp til 1 000 lappen.

Men det stopper ikke der. For deg som stadig vender tilbake, er også lojalitetsbonusen en mulighet.

Hver måned kan du hanke tilbake 10 % av alle tap du har hatt mens du har spilt odds de siste 30 dagene. Selv om det bare er en tiendedel av det du eventuelt har mistet, er det likevel et solid plaster på såret, mener vi.

Klikk her for å hente din kjempemessige velkomstbonus hos CampeonBet!