Slotbox
Stor velkomstpakke! 10 000 kr innskuddsbonus + 100 gratisspinn 
Hugo Casino
225% opp til 7000 Kr + 275 GS 
Mr.Pacho
100% på opptil 5000 kr + 200 gratisspinn 
MoonWin
Velkomstpakke inntil 65,000 KR + 180 gratisspinn! 

Beste odds sider 2023

Norske oddssider på nett gir deg mye av det vi nordmenn liker å spille på. Det er jo ingen tvil om at idretter som for eksempel basket, cricket, dart og bandy (for å nevne noen) ikke har den helt store appellen her på berget. Når det er sagt: De fleste norske sider som tilbyr odd…

Norske oddssider på nett gir deg mye av det vi nordmenn liker å spille på. Det er jo ingen tvil om at idretter som for eksempel basket, cricket, dart og bandy (for å nevne noen) ikke har den helt store appellen her på berget. Når det er sagt: De fleste norske sider som tilbyr oddsspill, tilbyr selvfølgelig også disse sportene. Alt i alt er bredden noe av det som er fascinerende med de siste års oppkomme av oddssider på nett. Du kan tippe på nesten hva det skulle være. Det er nesten fristende å si at så lenge noen konkurrerer om noe, kan du sette penger på det. Likevel må det sies at det selvfølgelig er et knippe idretter som appellerer ekstra mye til oss nordmenn. Fotball er en selvfølge, det samme er håndball og vintersport. Og alle de store, kjente aktørene innen norsk sportsspill tilbyr opplagt nok disse idrettene. Ikke bare det: Du får anledning til å sette penger på selv de mest kuriøse ting. Innen langrenn er det selvfølgelig ofte vinneren om å gjøre (enten lag eller utøver). Men spiller du på fotball eller håndball har du plutselig helt enorme mengder med mulige spill. Faktisk kan hver kamp generere så mye som opp mot 100 forskjellige varianter av ting du kan sette penger på. Hvilket lag får først gult kort? Hvilket spilleminutt kommer scoringen i? Hvor mange innkast blir det til hvert av lagene? Hvem scorer? Og hva blir stillingen til pause og til slutt?

De ovennevnte spillvariantene er bare toppen av isberget. På de beste odds-sider på nett kan du holde deg okkupert i timevis bare ved å scrolle deg gjennom hva du kan spille på. Og her nærmer vi oss det som mange spillere opplever som en genuin utfordring, nemlig utvalget. For det er ikke bare antallet spill du kan sitte å pludre med, det er også hvilket oddsselskap du skal gå for. Listen over alle aktørene på nettet som tilbyr spillere odds på alt mulig, er ekstremt lang. Om du brukte hvert minutt resten av ditt liv til å spille på odds, ville du fortsatt ikke greid å komme til bunnen av lista. Av den grunn har vi laget et sammendrag, en oversikt, som viser deg hvor du kan spille best odds på nett.

De beste, norske oddssidene på internett:

Relaterte nyheter

Vi nevnte ovenfor at å komme seg gjennom alle som tilbyr odds på internett ville vært mer enn en livsoppgave for en vanlig spiller, og vår oversikt over norske odds-sider – som i seg selv er svært omfangsrik – er et ganske tydelig vitne på det. Bare i vår oversikt har du utallige forskjellige selskap som alle kjemper om det samme, nemlig din gunst. Men selv om vi har destillert det enorme tilbudet til å bli noe mer håndterlig, må du nesten selv finne ut av hvor du føler deg mest hjemme. Bonusene og egenarten til de ulike selskapene i vår oversikt er forskjellige, og på samme måte som det finnes forskjellige spillertyper der ute i den store “spillerfamilien” er det også slik at ulike selskap passer best til ulike spillere. Alt avhenger av om du ser på deg selv som en forsiktig eller vågal spiller, og om du har mye eller lite å rutte med. Gjør research her, og vi tror du vil få mer ut av pengene dine når du skal spille.

Research er for øvrig et nøkkelord til det meste en spiller må foreta seg, spesielt når det gjelder odds på nett. Listen vi har utarbeidet består av aktører som er nøye silt gjennom av vår kvalitetskontroll. Det betyr at du ikke vil finne noen lurendreiere eller sjarlataner i vårt selskap. Selvfølgelig kan vi ikke garantere for at ikke noen av disse firmaene plutselig snur fra ærlig til uærlig etter at vår liste er laget, men i så tilfelle ryker de kjapt ut av lista. I all hovedsak er selskapene filtrert ut etter hvor seriøse de er, det betyr for eksempel hvor alvorlig de tar ting som datasikkerhet, hvor raske overføringer de har, hvilke spillmuligheter de tilbyr sine spillere, hvor god kundeservicen er, og så videre og så videre. Heldigvis er konkurransen så hard at det er godt marked for spillere om dagen. Av den grunn pleier vi å anbefale spillere å åpne konto hos mange oddsselskaper på én gang. Hvorfor? Fordi det ikke er noe uetisk ved det, og fordi du ikke skylder noen – heller ikke de beste oddssider – din lojalitet.

Mange spillere vil kanskje steile over tanken på at vi anbefaler spillerne å lage kontoer hos flere norske odds-sider. Vi forstår at den refleksen kan melde seg, all den tid det nesten virker sjofelt å ha flere brukernavn og flere innlogginger på mange forskjellige steder. Det virker kort sagt snuskete uten å være det! Grunnen til at vi anbefaler å være kynisk akkurat på dette området, er at det finnes så mange bonuser å spille med at du aldri vil klare å utnytte det fulle potensial i odds på nett dersom du spiller på ett og ett sted. Mange bookmakere gir deg velkomstbonuser bare for å registrere deg. La oss si at du har for eksempel fire-fem bookmakere for hånden som du kunne tenke deg å prøve. Hvorfor ikke sjonglere mellom disse for å prøve å maksimalisere din egen profitt? Ingen bookmakere kan nekte deg å ha kontoer andre steder, og ei heller får du noen ekstra påskjønnelse for å være en “én-bookmaker-spiller”, så hvorfor skal du da gjøre det?

Nei, odds på nettet handler om å ha det gøyest mulig og å vinne mest mulig. Vi mener at du ikke skylder selskapene noe annet enn å være ærlig og redelig. Om du er ærlig og redelig flere steder på én gang, har det ingenting å si.

Nå som vi har fått ryddet én av våre mest fundamentale tips av veien, vil vi prøve å gå nærmere inn på noen andre grep du kan gjøre for å bli en suksessfull odds-spiller.

Se mye idrett!

Dette høres nesten ut som et tulleråd, men det er faktisk tilfelle. For å virkelig sette deg inn i hva som råder der ute, spesielt i idretter hvor bookmakerens kunnskap allerede er stor, kan det være mye å hente på å – ja, nettopp – gjøre egen research.

Én av måtene å gjøre dette på, for å finne gull-odds blant norske oddssider, er å ta i bruk den fine live-dekningen som mange bookmakere har. Flere selskaper har nemlig sine egne sendinger fra idrettsarrangementer, både kjente og mer obskure, og gir deg på den måten anledning til å skaffe deg førstehånds informasjon. Ser du for eksempel at en spiller i italiensk fotballs Serie B har et uvanlig høyt aggresjonsnivå i spillet sitt, og du samtidig får god odds på gult / rødt kort, kan det jo kanskje være verdt å sette noen kroner? Noen av de beste oddstips på nett kan faktisk komme gjennom dine egne øyne!

Søk ekspertråd – vær åpen for motsatte meninger

Mange som driver med odds er ute etter odds-tips. Men like mange leter bare etter tips som bekrefter deres eget syn på forskjellige saker. Lever du etter en slik leveregel, klarer du ikke å utvide din egen horisont som spiller, og du står i fare for å gjøre de samme feilene gang på gang. Det du vil oppdage ettersom du surfer på nettet, er at det finnes utallige eksperter og analytikere som enten deler ut sine tips gratis eller for penger. Disse opererer på hjemmesider, på blogger og i tradisjonelle medier som papiraviser og nettaviser.

Vi mener du bare må være obs på et par særskilte ting når du leter etter oddsen-tips. Det er at spilleksperter som tilhører selskapene, må tas med en klype salt. Selv om deres synspunkter henger på greip, vil disse alltid anbefale spill som kommer arbeidsgiveren sin til gode. Det andre du må passe på, og dette gjelder frittstående eksperter, er å sjekke hvor god track-record de har. Hvis det er eksperter som tar seg betalt, er dette ekstra viktig. Igjen: Research er nøkkelen!

Bruk aller helst norske oddssider

Hvor du får best odds må selvfølgelig være et styrende element når du ser etter en ny side å spille på. Det kan være tidkrevende å klare å holde tritt med hvilken bookmaker som tilbyr de beste betingelsene, ikke bare generelt, men også spesifikt på hvert spillobjekt. La oss si at du vil spille på Manchester United mot Manchester City, eller at du vil sette penger på hvem som vinner basketkampen mellom Los Angeles Lakers og Chicago Bulls. Da bør du – heller enn å bruke masse tid på å skrive ned dine funn her og der – bruke et verktøy som lar deg spare tid, for eksempel vår oversikt.

Spare tid og mental kapasitet er også et stikkord når vi råder deg til å spille oddsen på norske sider. Hvorfor det, tenker du kanskje, i en verden der de fleste nordmenn (og andre) snakker, leser og skriver relativt godt engelsk. Vel – vårt synspunkt er at du som spiller skal fokusere 100 % på spillingen. Ikke 90 % fordi de siste 10 % går med til å forstå et språk som i utgangspunktet ikke er ditt. Ved å spille på norske sider unngår du å havne i tidkrevende trøbbel, som kanskje er vanskelig å forklare overfor kundeservice. Havner du først i trøbbel på de beste odds-sider på nett som er norske, er det større sjanse for at du klarer å ordne kjapt opp i det. Husk at mange oddsspill inneholder teknisk vanskelige formuleringer som fort kan ta mye av energien din å finne ut av. Ikke minst er det alltid en fare for at du setter penger på spill du egentlig ikke skjønner noe av. Og det er det siste en seriøs spiller bør gjøre!

Sjekk ikke bare hvor du får best odds på nett – vurder også andre ting!

Én ting vi føler for å presisere: Å drive med pengespill på internett, mer spesifikt oddsspill, fordrer selvfølgelig ikke at du like sport og idrett. Slett ikke. Flere av de beste oddssider du finner på world wide web tilbyr massevis av spill på andre elementer også. Politikk (norsk og utenlandsk), pristildelinger (musikk, film, bøker), TV (realityshows, spenningsserier, etc.) er også en del av menyen her. Så selv for deg som ikke er sportsidiot, er det altså håp om å kunne hygge seg i massevis likevel. Du kan faktisk være heltidsspiller uten å touche en eneste sportsgren underveis.

Når det er sagt: Det finnes andre ting enn den beste odds på nett når du ser etter hvor du skal sette pengene dine. Som vi har vektlagt i vår liste, betyr det også noe hvilke andre styrker en bookmaker har. Kundeservice er viktig, det er av stor betydning at folk du treffer på i andre enden vet hva de snakker om + er serviceinnstilt. En odds-sides utseende har også noe å si: Er det slitsom layout? Vanskelig å finne frem? Det trekker ned. Dessuten vil vi også belyse en annen sentral faktor, en som gjerne underspilles litt, men som like fullt må være en essensiell ingrediens når den beste odds-side på nett skal kåres, og det er hvor raske utbetalingene er fra bookmakeren. Du kan ikke holde deg med et selskap som bruker dager og uker på å få ut gevinstene dine. Det gir ingen mening, og bør får alarmklokkene til å ringe. Med andre ord: Sjekk at din valgte bookmaker har en akseptabel responstid på uttak. Det er bedre å være føre var enn snar!