NorgesSpill Sports
Relansert sportsbook! 500% opptil 500 kr 
Evobet Sports
Eksklusivt! 50 kr freebet + 100% oddsbonus opptil 1 500 kr 
CampeonBet
Eksklusivt! 100% oddsbonus opptil 1 200 kr 
Rolletto Sports
Nylansert sportsbook! 100% oddsbonus opptil 2 000 kr 

Norske bettingbonuser 2023

Det er ingen tvil om at mange, når det er snakk om best bettingbonus, lar tankene vandre til den gamle fotball-tippekampen på NRK. Det var en tid hvor man satt benket foran skjermen og kikket på NRKs utvalgte kamp, alt med tippekupongen foran seg. For den som ser tilbake på dette…

Det er ingen tvil om at mange, når det er snakk om best bettingbonus, lar tankene vandre til den gamle fotball-tippekampen på NRK. Det var en tid hvor man satt benket foran skjermen og kikket på NRKs utvalgte kamp, alt med tippekupongen foran seg. For den som ser tilbake på dette, den store gleden idet kampen ble satt i gang, alle plingene på skjermen for målene som kom underveis, og den uunngåelige skuffelsen over å sitte igjen med ni rette når dagen var omme, er det kan hende stor revansjelyst som driver spillingen i dag. Da er det godt å vite at internett mer eller mindre flommer over av meget gode spillbonuser for betting-entusiaster, og at tilbudet er enormt svært; mye større enn Norsk Tipping noen gang har greid å oppdrive!

Med andre ord: Om du er av dem som liker å sette noen kroner på sportsspill på nettet, og bare elsker å kombinere spill og moro og lidenskap for for eksempel idrett, har du veldig mye godt i vente. For mange er det å spille på odds eller drive med betting generelt, en fin ekstrainntekt ved siden av annen lønn. Flere er så gode i dette spillet at det virkelig kan flaske seg med betting. En fellesnevner for disse spillerne, er at de følger med. De holder seg oppdatert på hvor en finner de beste spillene, de beste oddsene og de beste kampanjene fra spillselskapene. Om du er norsk, har du spesielt mye bra å se frem til, for en norsk bettingbonus er nemlig blant de aller ypperste i klassen. Som vår oversikt litt lenger ned viser: Den som er på ballen, kan også ende opp med dollartegn i blikket!

Våre aller fremste bettingbonuser:

Relaterte nyheter

Oversikten vår er krystallklar på hvert fall én ting: I kategorien norske bettingbonuser er det plenty av meget godt innhold. I mange tilfeller kan du – som du ser – innkassere bonuser bare for å registrere deg hos et selskap. Dette har (åpenbart) svært mange fordeler, blant annet det at du får testet ut en spillside før du trenger å risikere noen av dine egne penger. Du får en gyllen anledning til å undersøke om du liker oddsen, spillmenyen og den generelle fremtoningen hos bookmakeren før du gir deg i kast med det virkelige spillet. Ikke bare det: For en spiller som liker betting er det også en kjempemulighet til å bli kjent med seg selv som spiller. Hvordan reagerer du under press, og er du en risikosøker eller en “safer”?

Listen over ovenfor viser også en annen ting, og det er at markedet er fullt av aktører. Selv om det finnes mange, mange ulike selskap der ute, og at det da også er flust av ulike bonuser i sving, finnes det også noen “standard-varianter” du kommer til å se oftere enn andre. Ett eksempel er at du i svært mange tilfeller får muligheten til å doble ditt innskudd. Sagt på en annen måte: 100 % innskuddsbonus opp til et visst beløp er på mange måter en gjennomsnittsbonus i markedet. Selvfølgelig finnes det også mange bonuser som går høyere, her har vi sett både 200- og 300 %, men bakdelen med disse bonusene er at maksbeløpet er mindre. Betting-bonus Norge følger de samme standardene som betting-bonuser i andre deler av verden: Du står som regel fritt til å spille på akkurat det du vil, det eneste du må være påpasselig med, er det som kalles omsetningskrav.

I tråd med det vi beskrev litt tidligere i denne teksten: Det er faktisk slik at en betting bonus sjelden kommer alene. Omsetningskrav eksisterer på de aller, aller fleste bonuser – hvis ikke hadde det jo vært fritt frem for alle spillere å bare hente ut bonuspengene umiddelbart? Resultatet da hadde vært at samtlige spillselskap, rubbel og bit, ville avgått med døden.

Med andre ord, omsetningskrav på bonuser, enten det er norsk betting bonus eller andre, er noe du rett og slett bare er nødt til å forholde deg til. Det som også imidlertid er et faktum, er at spillselskapene opererer med ulike villkår knyttet til dette. Enkelte bookmakere kan for eksempel kreve at du skal spille dine bonuspenger 20 ganger på 30 dager før du får lov til å ta ut eventuelle gevinster. Andre selskap kan ha et annet krav: 15 ganger på 14 dager. Vår mening er at du har alt å vinne på å gjøre deg kjent med disse kravene lenge før du gjør ditt første innskudd.

Vær også påpasselig med at det finnes ulike retningslinjer for hvilke spill som er gyldige opp mot din bettingbonus. Ett casino kan ha som vilkår at du ikke får spille på spill lavere enn 1.80 i totalodds. Andre selskaper sier 2.00. I tillegg har noen bookmakere restriksjoner på at du ikke får spille på ulike kombinasjoner. Og om du ikke vet om dette på forhånd, kan du faktisk ende med å bruke masse dyrebar tid på å spille på et spill som ikke får deg av flekken når det kommer til omsetningskravet. Ingen vil havne i en slik situasjon. Så, som sagt: Sjekk det i forkant!

Norsk betting bonus: Spesiell, eller akkurat som de andre?

Vi var så vidt inne på dette tidligere i teksten, men det tåler et gjensyn. For i kategorien betting-bonus Norge, finner du nemlig utallige oppføringer. Her er det massevis av flotte bonuser, ikke minst de som er øremerket for norske spillere. Så for å svare på spørsmålet i tittelen overfor: Ja, det finnes faktisk bonuser som er spesielle for norske spillere.

Det disse bonusene kan bestå av, er selvfølgelig mye forskjellig. Men én av mulighetene er for eksempel at du får et såkalt risikofritt spill opp til et visst beløp. La oss si at du setter 200 kroner på Manchester United mot Chelsea. Du tipper at det står 0-0 til pause, og at United til slutt trekker det lengste strået med 1-0 som sluttresultat. Om dette ikke går inn, får du pengene tilbake. Hvis det går inn, må du omsette gevinsten (i tråd med det vi skisserte overfor). Her kan vilkårene være at du for eksempel må omsette gevinsten tre ganger til en minimumsodds på 1.60 innen 10 dager. Men her er betting bonus-reglene forskjellige. Gjør research før du setter penger.

Det finnes også andre måter at norske oddsbonuser er spesielle for nordmenn. Om du for eksempel er norsk fotball-fan, håndball-fan eller om du – som alle nordmenn – er ihuga langrenn-fan, kan du oppleve å få masse spesialodds og kampanjer på dette. Kort sagt: Alt som er relevant og populært for nordmenn, kan ende opp som en bonus som kjapt kan sorteres i kategorien best betting-bonus på nett.

Andre bonuser

I vår tekst har vi tatt opp bare et lite knippe av de ulike bonusene du kan forvente å støte på hos en bookmaker. Det er massevis av andre former for kampanjer selskapene driver med, for eksempel spesielle avtaler for de som setter spill via mobil.

Bettingbonuser via mobil er faktisk en av de mest lukrative bonusene du støter på, hvert fall om du er typen som kan komme til å sette et spill på sparket, for eksempel i pausen av en fotballkamp eller underveis i 5-mila. Er du på ballen her (bokstavelig talt) kan du med andre ord innhente en god deal.

I tillegg finnes det haugevis av ulike kampanjer innenfor gjeve turneringer som fotball-VM, sommer-OL, vinter-OL og Super Bowl. For å nevne noe.