Slotbox
Stor velkomstpakke! 10 000 kr innskuddsbonus + 100 gratisspinn 
Hugo Casino
225% opp til 7000 Kr + 275 GS 
Mr.Pacho
100% på opptil 5000 kr + 200 gratisspinn 
MoonWin
Velkomstpakke inntil 65,000 KR + 180 gratisspinn! 

Beste bettingselskaper på nett 2023

En økende interesse for sports- og eSportsbetting har ført til at det har blitt stiftet flere nye norske bettingselskaper de seneste årene. Til forskjell fra utenlandske bettingselskaper, har disse firmaene spesialtilpasset tilbudet sitt til norske kunder, hvor det utvikles norsk…

En økende interesse for sports- og eSportsbetting har ført til at det har blitt stiftet flere nye norske bettingselskaper de seneste årene. Til forskjell fra utenlandske bettingselskaper, har disse firmaene spesialtilpasset tilbudet sitt til norske kunder, hvor det utvikles norskspråklige nettsider med eksklusive bonuser og unike spillmuligheter. Bettingselskaper Norge har med dette blitt et begrep, og ønsker du å vite hvordan du kan finne de aller beste operatørene, vil vi lære deg dette på denne siden!

Norske bettingselskaper som tar kundene sine seriøst, vet å tilby både norske og internasjonale ligaer og turneringer, hvor du får flere valgmuligheter pr. kamp. F.eks. finnes det nå mange nettsteder hvor du kan satse penger på alt fra norske langrennsløp til Obos-ligaen, samtidig som du også får muligheten til å spille på Premier League- og NBA-kamper.

Flere operatører betyr også flere velkomsttilbud. Du trenger nemlig ikke være lojal mot én operatør, men kan registrere deg flere steder for å benytte deg av mange forskjellige kampanjer for nye spillere. Slike tilbud er ofte ekstra lukrative og kan i mange tilfeller gi deg over dobbelt så mye penger å spille for. I tillegg har mange av de beste bettingselskapene gratisspill tilgjengelig for spillere som akkurat har åpnet en ny konto, hvor du kan vinne ekte penger uten å satse en eneste krone selv.

Finn de beste bonustilbudene:

Relaterte nyheter

Den tilspissede konkurransen har gjort at nye bettingselskaper nå må gi det lille ekstra for å klare å tiltrekke seg spillere. Kunder er ikke lenger fornøyd med å kun spille på kampvinner og har også skjønt at det er fullt mulig å satse penger på mer enn bare fotball, håndball og ishockey. Faktisk tilbyr de beste bettingselskaper på nett nå både idretter, eSports og spesialspill som innsatser på hvem som vinner politiske valg. Det er også mulig å sikre seg mer enn én bettingselskaper bonus, og disse inkluderer alt fra innskuddsbonuser og gratisspill til akkumulatorbonuser og ekstra verdifulle odds.

Om du ønsker å benytte deg av samme bettingside over lengre tid, burde du finne et bettingselskap som tilbyr et lojalitetsprogram eller jevnlige kampanjer. Mange av våre anbefalte operatører tilbyr deg f.eks. muligheten til å tjene opp poeng når du spiller for ekte penger – poeng som du senere kan løse ut i spillkuponger, eksklusive bonustilbud i tillegg til  mye mer. Det har også blitt veldig populært med forskjellige VIP-klubber. Her kan du nå nye nivåer som låser opp ekstra kundefordeler. Dette innebærer også ofte kampanjer, samt noen operatører har også egne VIP-kundetjenester og leverer ekstra hurtige uttak til de mest trofaste spillerne.

Du vil med andre ord få mer enn nok å velge mellom, og det at det kommer nye bettingselskaper på markedet er kun positivt for deg som kunde. Med mer konkurranse kommer som regel også et bedre tilbud, så følger du med, kan du potensielt sikre deg mye ekstra verdi for pengene dine!

På vår nettside gir vi deg full oversikt over beste norske bettingselskaper. Gjennom årene har vi analysert over tusen forskjellige bonustilbud og lært oss å lese mellom linjene å se hva som faktisk tilbys av reell verdi og underholdning. Holder du deg til våre anbefalte operatører, vil du med andre ord bli tilbudt en trygg og morsom spillopplevelse, hvor bonustilbudene stort sett ligger godt over gjennomsnittet.

Når du skal velge deg en operatør fra våre topplister, kan det være lurt å først tenke ut hva du er ute etter. Beste bettingselskap for deg kan nemlig være noe helt annet enn det som er det beste for kompisen din. Liker du å spille på unike idretter som f.eks. bordtennis eller innebandy, burde du først sjekke ut om nevnte idretter tilbys, for så å se hvor mange markeder og kamper som er tilgjengelige pr. kategori.

Har du funnet noen operatører med et tilfredsstillende tilbud, er det neste du burde sjekke ut aktuelle kampanjer. Selv om vår liste over bettingselskaper kun inneholder toppaktørene i bransjen, er det sannsynligvis noen som vil passe ekstra godt til dine behov. Om det nærmer seg en stor turnering du har tenkt å følge med på, burde du f.eks. lese gjennom bonusreglene for å forsikre deg om at bonuspengene kan brukes på ønskede arrangement. Går turneringen over flere uker, er det også en idé å velge en bonus med lang nok varighet.

Fordelen med norske bettingselskaper

Det finnes mange fordeler ved å velge norske eller nordiske bettingselskaper. For det første er dette operatører som har god kjennskap til hva nordmenn ønsker av tilbud samt de ofte har et større fokus på idretter som utenlandske selskaper ikke vanligvis prioriterer. Er du stor tilhenger av vinteridretter som langrenn, skiskyting eller skihopp, vil f.eks. et norsk bettingselskap være midt i blinken for deg.

En annen fordel er at disse selskapene tilbyr sine tjenester på norsk og stort sett har en live-chat hvor du kan stille spørsmål på morsmålet ditt. Selv om de fleste av oss forstår engelsk, er det mange tekniske utfordringer du kan møte hvor det kan være enklere å skrive på det språket du mestrer best.

Norges mest populære bettingselskaper har også flere betalingstjenester tilgjengelig, hvor du kan sette inn penger via ditt bankkort og få pengene direkte overført til din norske bankkonto. I tillegg tilbys det egne e-lommebøker som er perfekt for å samle alle dine nettbaserte verdier på ett og samme sted. Neteller og Skrill er to av de beste e-lommebøkene på nett, og er også to tjenester det er veldig vanlig å se hos norske bettingselskaper.

Prøv ut live-betting på norske idretter

Følger du med på Eliteserien, GET-ligaen eller kanskje elsker å se Petter Northug slite seg opp slalåmbakken i Val di Fiemme? Om du åpner en konto hos et av de mange norske bettingselskaper på nett, er sjansen mye større for at du kan plassere innsatser når nordmenn er på skjermen, og dette er en perfekt måte for å øke spenningen når dine yndlingsutøvere kjemper. I mange tilfeller får du også flere markeder pr. arrangement, så om du ønsker å plassere innsatser på om RBK scorer mål, Vålerenga leder til pause eller Oilers får en mann utvist, vil det være lurt å registrere seg hos norske bettingselskaper.

Live-betting kan være ekstremt morsomt, men før du velger deg ut et bettingselskap, burde du først se at dette er en operatør hvor det er enkelt å plassere innsatser i sanntid. Vi foretrekker da bettingselskaper som både har en livescore tilgjengelig, en oversiktlig kampoversikt samt viser oppdaterte odds til enhver tid.

Norske bettingselskaper – Ledende på mobilspill

De seneste årene har det blitt veldig enkelt å spille på oddsen via mobilen. Er du mye på kamper, er det f.eks. fullt mulig å plassere et spill på Bodø/Glimt, Brann eller Viking med din håndholdte enhet. De fleste av operatørene fra våre lister har nemlig et eget system for enheter med touch og mindre skjermer, så om du ønsker å utfordre kompisen din til en tippekonkurranse neste gang dere er på stadion, er dette både trygt og enkelt.

Mobilspill passer også veldig godt for folk som er mye ute og reiser. Før måtte man nesten alltid laste ned en egen app, men nå tilbyr de fleste operatører spill direkte i nettleseren på din mobiltelefon.

Noen bettingselskaper tilbyr også egne bonustilbud rettet mot mobilbrukere. Disse er ikke alltid frontet på forsiden til selskapet, men om du klikker deg inn på operatørenes kampanjesider, vil du fra tid til annen kunne sikre deg en eksklusiv mobilbonus. Et annet tips for å få tilgang på ekstra verdifulle kampanjer, er å melde deg opp til bettingselskapenes nyhetsbrev. I tillegg til å da bli en av de første til å få vite om nye tilbud, kan du også få tilgang på bonuser som ikke er tilgjengelig noe annet sted.

Vi hjelper deg å finne de beste bettingselskapene

Bettingselskaper er eksperter på å markedsføre forlokkende tilbud, men det er ikke alle som byr på like mye som de prøver å få det til å se ut som. For at du skal få en så god opplevelse som mulig, anbefaler vi at du åpner en konto hos et av våre anbefale bettingselskaper. Da kan du sannsynligvis spille med et av markedets beste bonustilbud, og ved å velge et av de norske bettingselskapene, kan du også få et spilltilbud som er spesialtilpasset deg og andre nordmenn.

Dette kan gi deg mange fordeler som kunde, spesielt om du er ute etter de beste bonustilbudene. Vi gjorde nemlig en test av forskjellige operatører, hvor vi så at veldig mange av de beste norske bettingselskapene både hadde bedre vilkår og større bonusprosenter enn mange av de utenlandske aktørene. Når du i tillegg kan sette inn penger med ditt bankkort, få hjelp av kundekonsulenter fra Skandinavia samt får spille på både norske og internasjonale idretter, er det mye som peker i retningen av at det kan være lurt å velge et norskspråklig bettingselskap neste gang du ønsker å åpne en ny spillekonto.