De 5 beste bettingbonusene i Norge akkurat nå

Birgitta Svensson

Hvis du liker å spille på oddsen, så vet vi at du er glad i å få ekstra penger inn på kontoen – det er jo derfor du liker å spille på oddsen, er det ikke?

Det finnes utallige bettingsider på nettet, og det er ikke alle som er like gode eller like seriøse. Felles for de aller fleste er at de lover deg gull og grønne skoger med store innskuddsbonuser på odds, men det kan være vanskelig å navigere mellom seriøse og useriøse aktører. Det er ganske kjedelig å prikke inn superkupongen og vinne et stort beløp, for så å aldri få tatt ut pengene.

Derfor har vi laget denne oversikten over de 5 beste bettingbonusene i Norge akkurat nå; spillsider hvor du kan sikre deg en generøs oddsbonus og gode vilkår!

Først og fremst gir bettingbonuser spillere en ekstra verdi og samtidig økte vinnersjanser. Bettingbonusene kan variere stort og være alt fra innskuddsbonuser eller gratisspill til risikofrie spill, avhengig av bettingselskapet. Og ja, noen bonuser er bedre enn andre, sånn er det bare.

Vi skal se litt nærmere på hvor og hvordan du kan sikre deg de beste oddsbonusene i Norge akkurat nå! Her er vår toppliste over de fem beste bonusene akkurat nå!

#1 – BetiBet

Akkurat nå får du det aller beste tilbudet hos spillsiden BetiBet, som står klare til å ønske nye norske spillere velkommen med åpne armer og gavmilde gaver.

Det er ikke så lenge siden denne spillsiden åpnet dørene og begynte å tilby pengespill på nettet, men de har allerede rukket å gjøre seg bemerket i gamblingmiljøet! De tilbyr et bredt spekter av betalingsmetoder, og har allerede utmerket seg med enestående kundeservice. Er det to ting vi setter pris på, så er det god kundeservice og store bonuser!

Åpner du konto hos nye BetiBet og setter inn penger der, vil du få en herlig innskuddsbonus på odds på 100 %, verdt hele 1 500 kroner. I praksis dobler de ditt aller første innskudd, og gir deg dermed muligheten til å spille for dobbelt så mye!

Du kan bruke både innskudd og bonuspenger på den omfattende oddssiden BetiBet tilbyr. Du kan naturligvis også sjekke ut deres supre livebet-side dersom du liker å spille på ting som foregår her og nå!

BetiBet følger det meste av fotball tett, og har også en del spillobjekter på vinteridretter som vi nordmenn jo er veldig glade i! Dermed er du garantert massevis av oddsmoro hos denne herlige bookmakeren!

#2 – ComeOn Sports

Dersom du har holdt litt på med odds det siste tiåret, så har du garantert hørt om ComeOn flere ganger allerede. De har hatt en rekke norske kjendiser som ambassadører, inkludert fotballhelt og skuespiller John Carew.

De har et utmerket spillutvalg og fokuserer på de idrettene og sportene som vi nordmenn liker best. De er også kjent for å ha førsteklasses kundestøtte til norske spillere, noe vi vet å sette pris på.

Som ny spiller hos ComeOn kan du velge mellom en vanvittig innskuddsbonus på odds på utrolige 500 % (!) verdt 500 kroner, eller 100 % verdt 5 000 kroner. Med førstnevnte bonus vil et innskudd på 100 kroner gi deg 600 kroner å gamble i vei med på oddsen. Det er få oddssider som tilbyr så bra bonus som dette!

Går du får det andre alternativet kan du sikre deg en enorm bonus i oddsverdenen – 5 000 kroner er vanvittig mye og nok til å sikre andreplassen på denne topplisten!

#3 – Mystake Sports

Tredjeplassen på listen vår innehas av en annen ganske ny sportsbook, nemlig Mystake Sports. Til tross for sin unge alder har denne oddssiden allerede klart kunststykket å imponere både oss og en rekke andre spillere verden rundt.

Her kan du spille på det aller meste du kan tenke deg til. De tilbyr både liveodds hvor du kan spille på ting som foregår her og nå, samt en innholdsrik oddsside med massevis av spillobjekter framover i tid.

Vi kan også nevne at Mystake Sports har et stilig design og skiller seg litt fra en del andre oddssider på akkurat dét området. Om det passer for deg finner du først ut av når du gjør deg opp din egen mening.

Det er lett å gjøre en mistake, men velkomstbonusen fra Mystake er nok ingen tabbe. De ønsker nykommere velkommen med en generøs oddsbonus på 100 %. Det betyr at de dobler ditt første innskudd.

Du kan maksimalt sikre deg 5 000 kroner i bonus, noe som er en spinnvill oddsbonus! Setter du inn en femhundrelapp, får du en tusenlapp å spille med hos Mystake Sports!

#4 – Mobilebet Odds

Oddssiden hos lekre Mobilebet sikrer seg fjerdeplassen på listen vår. Den vanvittige bonusprosenten på oddsbonusen de tilbyr nye spillere er for god til at denne oddssiden kan havne utenfor topp 5!

Mobilebet er som du helt sikkert forstår skreddersydd for mobilspillere. Her er alt designet og bygd rundt prinsippet om at alle spillere bruker mobilen sin til å gamble med. Dette gjør Mobilebet Odds meget brukervennlig sammenlignet med en del andre oddssider på nettet. De har også skjønt at en stor og saftig bonus er det som skal til for å lokke til seg nye kunder på tvers av landegrensene.

Alle nye spillere hos Mobilebet Odds får nå en utrolig innskuddsbonus på odds:

  • 500 % bettingbonus verdt 500 kroner

Sett inn 100 kroner og få 600 kroner å tippe på oddsen med! Det kan vi like!

Et annet viktig aspekt med Mobilebet Odds er at de kanskje har markedets aller beste løsning for livespill. Er du glad i å spille på kamper og eventer som pågår, du sjekke ut liveoddsen hos Mobilebet!

#5 – Evobet Sports

Det må sies at også sisteplass på denne topplisten er et kvalitetsstempel. Selv om Evobet Sports får femteplassen hos oss, betyr ikke det at dette er en oddsside som bør forbigås i stillhet. Vi har også vurdert flere titalls andre oddssider som ikke nådde helt til topps i denne omgangen.

Hos Evobet Sports får du en todelt velkomstbonus når du registrerer deg. De starter moroa med et gratisspill verdt 50 kroner til alle nykommere. Det betyr at du kan spille helt risikofritt, helt gratis og helt uten å sette inn penger!

Med ditt gratisspill kan du satse på en eller flere oddskuponger og prikke hjem en finfin gevinst – helt gratis!

I tillegg til gratisspillet alle nye spillere får, så har Evobet også en generøs oddsbonus på lager til alle som setter inn penger for første gang. Den er på gavmilde 100 %, og den er maksimalt verdt 1 500 kroner.