500% oddsbonus opptil 500 kr
18+, V&B gjelder
  • Fantastisk bonustilbud til nye norske spillere
  • Spillside laget for mobile spillere, av mobile spillere
  • Super live betting for de som elsker livespill!

Mobilebet Odds

Mobilebet er en oddsside som er spesiallaget for alle som liker å spille fra mobilen sin. De var en av de første på markedet som begynte med dette, for mange år siden, fordi de så at live bet fra mobilen var framtiden. 

Med et så godt øye for framtiden, er det ingen overraskelse at Mobilebet har lyktes meget godt med det meste de har foretatt seg. 

Designet på siden er røft og tøft, med elementer i sort, grønt og grått, noe som passer ganske godt sammen. 

Mobilebets oddsbonuser 

Som ny spiller blir du tatt meget godt vare på. Alle nye spillere får Mobilebets oddsbonus på vanvittige 500 % på sitt første innskudd. Maksbonusen er satt til 500 kroner, noe som betyr at et innskudd på 100 kr gir deg totalt 600 kr å spille for. 

Omsetningskravet for Mobilebets bettingbonus er på 8 ganger, til minst 1,75 i odds

De har også andre kampanjetilbud, blant annet det innovative Champions League-gratisspillet. Det er 5 norske spillere med i årets Champions League – hvis noen av de scorer, kan du få et gratisspill. Spill et kombo-spill på Champions League til minst 1,8 i odds, og få gratisspill om Haaland eller Ødegaard eller noen andre scorer i samme runde. 

Av andre typer bettingbonuser finner vi kombo-forsikringen som gir deg hele beløpet tilbake hvis en av kampene dine ryker, samt Dagens Kamp som gir deg ekstra gevinster dersom den går inn! 

Ligaer og idretter hos Mobilebet 

Det skorter ikke på spillmuligheter om man tar turen til Mobilebet. De tilbyr oddsspill på en haug av forskjellige idretter og ligaer. Mest fokus får naturligvis de mest populære, som fotball, basketball, amerikansk fotball, tennis og golf. For disse idrettene tilbys det en rekke ligaer og turneringer, samt et stort antall spillobjekter på hvert enkelt arrangement. 

Det betyr likevel ikke at du ikke finner andre ting å satse pengene dine på hos Mobilebet. De har også ishockey, håndball, boksing, dart, sykling, MMA, politikk, cricket og en rekke mindre idretter. Sist, men ikke minst, har de også et stort utvalg spill på eSports! Her dekker Mobilebet spill som League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2, StarCraft 2, King of Glory, Valorant og Rocket League. Du kan altså følge med på dine favorittlag og -utøvere på stream, mens du satser pengene dine på Mobilebet! De tilbyr nemlig også live bet på en rekke eSporter! 

Mobilebet mobil 

Hvis du foretrekker å bruke mobilen din når du spiller på oddsen, så er dette naturligvis helt i Mobilebets ånd. Dette er jo en oddsside laget for mobile spillere, de var jo blant de første som så at dette kom til å bli framtiden! Bare besøk Mobilebet på mobilen din, uansett om du har Android, iOS eller Windows, så kan du spille i vei på det du måtte ønske. Det er ikke nødvendig å laste ned en app eller noe sånt, bare bruk nettleseren. 

Live odds

Mange av de som bruker mobilen er også glad i å spille på kamper og arrangementer som pågår der og da. Før i tiden var det som regel da man brukte mobilen i stedet for datamaskinen sin, mens i dag bruker de færreste dataen til å tippe. Derfor er det ikke rart at Mobilebets live betting har lang erfaring og fungerer helt ypperlig på alle mobile enheter. Her finner du dessuten et stort utvalg spillobjekter, og en livescore hvor du kan følge med på utviklingen underveis! 

Kundeservice og betalingsmetoder 

Skulle du ha behov for hjelp, får du kyndig veiledning fra de flinke folkene hos Mobilebet. Her kan du spørre om alt du lurer på. Klikker du på kundeservice i menyen, får du opp hjelpesenteret deres, som er stappfullt av artikler som besvarer de fleste spørsmål. Du kan også klikke deg videre for å få hjelp av Mobilebet direkte. 

Mobilebet tilbyr en rekke forskjellige betalingsmetoder som du kan bruke til å sette inn og ta ut penger fra kontoen din med. De aksepterer EcoPayz, Neteller, Skrill, og paysafecard, i tillegg til de to selvsagte: Visa og MasterCard. 

Vår mening 

Hvis du liker å spille på mobilen din, bør Mobilebet definitivt stå høyt oppe på listen over aktuelle kandidater for din neste oddsside. Alt er lagt til rette for å fungere optimalt på mobile enheter, og spillingen går helt knirkefritt! 

Mobilebets bonus til nye spillere er dessuten vel verdt å få med seg: 500 % på første innskudd. Det lar seg høre. De tilbyr et stort og variert spillutvalg, som riktignok er mest fokusert på de populære idrettene, men som likevel tilbyr plenty av spill på også mindre populære sporter. 

Med en fin løsning for livespill, god kundeservice og alle de viktigste betalingsmetodene på plass, framstår Mobilebet som en av Norges beste oddssider! 

Åpne konto for å spille med bettingbonusen din hos Mobilebet nå!