Mobilebet gir deg 50 kr gratis på Miami Open!

Lars Hansson

Ta turen til Mobilebet mens Miami Open pågår, og få et daglig gratisspill på liveoddsen verdt 50 kroner! Plasser singelspill på tenniskampene og få ditt gratisspill – hver dag!

Miami Open er i full gang over i Miami i USA, og tennisturneringen er som alltid en av de mest populære over hele verden. Mange nordmenn siter benket for å få med seg kampene fra andre siden av Atlanterhavet.

Det vet selvfølgelig Mobilebet, som nå har laget en fet kampanje til alle norske tennis-fans. Plasserer du fem singelspill på 50 kroner eller mer – på kampene i Miami Open – så får du et gratisspill verdt 50 kroner. Det kan du bruke på livespillene på samme turnering! Oddsen på singelspillene dine må være minst 1,60 eller høyere for å gjelde i kampanjen.

Siden Miami Open varer fram til 4. april, kan du sikre deg plenty av daglige gratisspill hos Mobilebet! Dersom du ikke har spilt hos denne oddssiden tidligere, får du dessuten en fet velkomstbonus på oddsen! De matcher ditt første innskudd med 500 % opptil 500 kroner. Du får 600 kroner å tippe på oddsen med – ikke bare tennis – dersom du setter inn 100 kroner. Med et omsetningskrav på 8x til 1,75 i odds er dette en av markedets aller beste oddsbonuser!

Prøv tenniskunnskapene dine hos Mobilebet, og se om du står igjen som en slags vinner av turneringen, du også!

Få et gratisspill verdt 50 kr hos Mobilebet HER!