Sett inn 100 kr & få 600 kr hos Mobilebet Odds!

9. juli 2018
Mobilbet Odds tilbud

Har du lyst på en saftig bettingbonus til å kose deg under VM med? Da er nok Mobilebet det rette stedet for deg. Velkomstbonusen deres er nemlig helt perfekt til hobbyspillere som bare vil ha det litt gøy!

Vi skriver 19. juni i dag, og VM er i full gang. Spenningen er til å ta og føle på, og spillerne gir alt i hver eneste kamp. TVen er full av godbiter dag inn og dag ut, og alle fotballfans over hele Norge har egne meninger om hvem som kommer til å vinne. Hos Mobilebet kan du nå få en saftig oddsbonus som du kan benytte til å tjene penger på meningene dine!

Du har kanskje hørt om bettingsider som tilbyr enorme bonuser som krever innskudd på 5 000 eller 10 000 kroner? Sånn er det ikke hos Mobilebet. Sett inn en hundrelapp, og få 600 kroner å spille for. Så lukrativt kan det faktisk være når oddsbonusen er på hele 500 %. Med et omsetningskrav på lave 8x (1,75 eller mer i odds), er det ikke utenkelig at du kan hente ut en fin gevinst heller.

Under VM tilbyr Mobilebet dessuten 64 spesialspill, ett for hver kamp, som kan gi deg økt odds og større tilbakebetaling dersom du klarer tippe rett. Og det er vel kanskje overflødig å nevne, men Mobilebet er selvfølgelig tilpasset mobile brukere, og er en drøm å besøke mens du sitter i godstolen og ser på kampene på TV!

Åpne konto hos Mobilebet og få 500 % bettingbonus i dag!