Eksklusivt! 100% opptil 1 000 kr
18+, V&B gjelder
  • Stor bettingbonus på første innskudd med ny konto!
  • Massevis av påfyllsbonuser og kampanjetilbud til oddsspillere!
  • Stort utvalg livespill til enhver tid, pluss virtuelle spill!

Få en virtuell bonus på opptil 2K hos CampeonBet

Lars Hansson

Har du prøvd ut de nye, innovative virtuelle spillene som har kommet hos diverse casino på nettet? Hos CampeonBet får du nå en gigantisk bonus verdt 2 000 kr på virtuelle spill – DAGLIG!

Virtuelle spill fikk en boost i mars, april og mai, da hele verden var stengt ned og all idrett stoppet på ubestemt tid. Spilleglade nordmenn, og hele resten av verden, hadde ingenting å satse pengene sine på, og en stor andel av disse prøvde lykken på virtuelle spill.

Kort fortalt er virtuelle spill datagenererte hendelser som du kan satse penger på. Det er animert slik at du kan følge med og heie på den eller det du har satset penger på. Det er like vilkårlig som en spilleautomat, men kan likevel være langt mer spennende for den som er glad i oddstipping! Her kan du satse pengene dine på billøp, hundeløp, hesteløp, klinkekuleløp, fotballkamper og mye mer!

Hos CampeonBet får du nå en daglig bonus på 100 % som kun kan brukes på virtuelle spill. Maksimal bonus er satt til 2 000 kroner, noe som er skyhøyt for en bonus du får hver dag. Omsetningskravet er heller ikke urettferdig: 8x!

Besøk CampeonBet i dag og få 2K bonus på virtuelle spill!