Eksklusivt! 100% oddsbonus opptil 1 200 kr
18+, V&B gjelder
  • Stor bettingbonus på første innskudd med ny konto!
  • Massevis av påfyllsbonuser og kampanjetilbud til oddsspillere!
  • Stort utvalg livespill til enhver tid, pluss virtuelle spill!

Gratis registreringsbonus på 100 kr hos CampeonBet

Birgitta Svensson

Prøv ut oddsspill på nettet helt uten risiko med en gratis registreringsbonus på 100 kroner hos den populære oddssiden CampeonBet – et eksklusivt tilbud kun til våre lesere!

Har du lyst til å prøve oddsspill på nettet, men ikke så veldig lyst til å risikere dine egne, hardt opptjente penger? Nå har du sjansen til å prøve et risikofritt spill hos CampeonBet, en av verdens aller mest populære oddssider. Du kan nå få en eksklusiv velkomstgave bestående av et freebet verdt 100 kroner ved å registrere deg via linken nederst.

Du trenger ikke sette inn penger for å få gratisspillet ditt, og kan begynne å tippe helt risikofritt på favorittsportene dine! Klarer du konvertere spådommene dine til harde kontanter?

Hvis du trenger en ekstrasjanse får du det på ditt første innskudd hos CampeonBet. De gir nye spillere 100 % bonus opptil 1 500 kroner ved første innskudd, og slenger også med et ekstra freebet på 300 kroner på toppen av velkomstbonusen. De gir deg altså sjansen til å spille risikofritt først med 100 kr, og så med 300 kroner, i tillegg til at du får en solid velkomstbonus når du setter inn penger for første gang!

Til syvende og sist handler alt om du klarer å velge ut kamper og spillobjekter som går inn eller ei. Hvis du tror du har det som trengs, men er usikker, kan du begynne helt risikofritt med et freebet på 100 kroner hos CampeonBet!

KLIKK HER og få din gratis registreringsbonus verdt 100 kr!