Eksklusivt! 100% opptil 1 000 kr
18+, V&B gjelder
  • Stor bettingbonus på første innskudd med ny konto!
  • Massevis av påfyllsbonuser og kampanjetilbud til oddsspillere!
  • Stort utvalg livespill til enhver tid, pluss virtuelle spill!

Hent store bonuser hos CampeonBet og nyt romjulen!

Birgitta Svensson

CampeonBet har det beste av begge verdener når det kommer til gambling på nett, nemlig odds og casino. For oddsspillere har desember blitt enda bedre, for CampeonBet har en knallbra kampanje som fyller opp brukerkontoen ekstra godt på hvert innskudd!

Nye og gamle kunder får nemlig en julesportsbonus på opp til fire innskudd hver eneste uke (gjelder mandag-søndag) i perioden 15. desember til 3. januar. Da får man hele 120% innskuddsbonus opp til 1 200 kr!

Minimuminnskudd for å få bonus er satt til 200 kr, men om du vil ha maksimalt utav bonusen så er det et innskudd på 1 000 kr som gjelder. Da får du totalt 2 200 kr å spille for! Det er mer enn dobbelt opp, og et knallbra tilbud du ikke vil gå glipp av om du er glad i å spille på odds! Som tidligere nevnt er bonusen tilgjengelig hele fire ganger i løpet av en vanlig uke, så her er det utrolig mye å hente om man skulle ønske det.

I sportsseksjonen hos CampeonBet finner du hundrevis av tippemuligheter i flere store idretter slik som fotball, basketball, amerikansk fotball, ishockey, håndball, volleyball og mye mer. Julesportsbonusen har noen vilkår som ekskluderer noen av disse, samt setter krav til hvor mye odds hvert spill må ha for å gjelde for omsetningskravene. Ta en titt på kampanjesiden så du vet nøyaktig hvor bonusen din kan brukes, slik at du ender opp med store gevinster du kan ta ut!

Bli med på CampeonBets julesportsbonus og få 120% innskuddsbonus opp til 1 200 kr, fire ganger hver uke!