50% oddsbonus opptil 1000 kr UTEN OMSETNINGSKRAV!
18+, V&B gjelder
  • Åpne konto for å spille med bettingbonusen din hos Fansbet nå!

Fansbet

Fansbet er en oddsside som har fått et par år på baken, og har nå opparbeidet seg et imponerende omdømme blant norske spillere. Vi skal ta en grundig titt under overflaten, og se på hva spillsiden faktisk har å by på.

Fansbet er kjent for å tilby en generøs oddsbonus i velkomstpakken sin, og kan også skryte av et stort og variert spillutvalg hvor selv de mest kresne spillerne vil finne noe å satse på.

Vi tar en titt på livebettingen deres, og antallet spillobjekter man finner her. Vi har også testet ut nettsiden fra mobile enheter for å se om dette er en spillside man kan stole på mens man er på farta. Les videre for å finne ut sannheten om Fansbet!

Fansbets oddsbonuser

Det er en ting alle oddsspillere er glade i, og det er å få ekstra penger å tippe med! Fansbets bettingbonus gir deg nettopp dét – ekstra penger! Denne oddssiden matcher nemlig ditt første innskudd med 50 %, noe som i praksis betyr at for hver hundrelapp du setter inn så får du en femtilapp ekstra.

Denne ordningen gjelder for innskudd helt opptil 2 000 kroner, som er taket for Fansbets oddsbonus. Da får du 1 000 kroner i bonus på toppen, noe som gir 3 000 kroner å spille for.

Det som kanskje skiller Fansbet bonus mest fra andre bettingbonuser på markedet, er mangelen på et omsetningskrav. I teorien finnes det et omsetningskrav på 1x, til 1,5 eller høyere i odds, men i praksis er det jo ikke noe omsetningskrav. Du må satse bonuspengene dine en gang, ellers kunne du jo bare tatt dem rett ut tilbake til bankkontoen din.

Ligaer og idretter hos Fansbet

Fansbet tilbyr et stort antall idretter og dekker en hel haug av forskjellige ligaer. Sjansen er stor for at du finner oddsspill som passer for dine interesser her!

eSports er veldig i vinden i disse dager, og mange yngre nordmenn liker å tippe på sine favoritt-gamere når de deltar i ligaspill eller turneringer. Hos Fansbet kan du spille på spill som Dota 2, Overwatch, StarCraft 2, Counter-Strike: Global Offensive og Rainbow Six, for å nevne noen.

For de litt mer tradisjonelle kan Fansbet by på et stort utvalg spillobjekter innen fotball, både norsk og internasjonal. De tilbyr hundrevis av spillobjekter på kamper i Premier League, La Liga, Serie A, samt Champions League og Europa League.

Listen over andre idretter som også vies stor oppmerksom hos Fansbet inkluderer hesteløp, tennis, golf, amerikansk fotball, basketball, baseball, boksing, og ishockey.

De tilbyr også god odds på nisjesporter som futsal, dart, badminton og greyhounds.

Fansbet mobil

Hos Fansbet kan du spille også mens du er på farta, du trenger ikke benke deg foran datamaskinen for å plassere oddskupongene dine lengre. Dersom du har en smarttelefon kan du spille uansett hvor i verden du er, så lenge du har tilgang på internett. Å besøke Fansbet på mobilen fungerer bra på både Windows-, iOS- og Android-enheter, og lar deg sende inn oddskupongen din når som helst. Du kan også prøve deg på livespill og følge med på livescoren dersom du ikke har mulighet til å se kampene direkte.

Live odds

Hvis du liker å spille mens du ser på TV eller er på stadion og ser hjemmekampen til favorittlaget ditt, kan du enkelt gjøre det med Fansbet live betting. Her finner du pågående kamper med massevis av spillobjekter tilgjengelig. Velg ut det du ønsker å spille på, plasser kupongen din, og etter en liten nedtelling er spillet ditt plassert.

Det store utvalget live bets hos Fansbet gjør det enkelt og morsomt å spille mens man ligger i sofaen, og gjør det mulig å tjene penger på magefølelsen og erfaringen man har!

Kundeservice og betalingsmetoder

Dersom du har behov for å få tak i kundeservice kan du kontakte dem direkte via live chat – chatten er åpen 24/7. Dersom det ikke haster eller du foretrekker å sende e-post kan du naturligvis gjøre det også.

For å sette inn penger på kontoen din hos Fansbet kan du velge mellom sju forskjellige betalingsmetoder. De aksepterer innskudd gjort med Visa og MasterCard, Paysafecard, Rapid, EcoPayz og sist, men ikke minst, e-lommebøkene Neteller og Skrill. Dermed tilbyr Fansbet alle de mest brukte betalingsmetodene blant norske spillere.

Vår mening

Det aller meste er på stell hos Fansbet, det er det absolutt ingen tvil om. De har en knakende god bettingbonus på lager til nye spillere, som belønnes med 50 % bonus opptil 1 000 kroner på første innskudd. Det er en god velkomst.

Med alt av infrastruktur rundt mobilspilling og livebet på plass, samt et stort antall spillobjekter, er det ingenting å sette fingeren på her.

De tilbyr døgnåpen kundeservice på live chat, som de siste årene har blitt spillernes foretrukne kontaktmetode, så også her får Fansbet topp score.  Med ett behagelig antall betalingsmetoder, er det heller ikke noe problem å få satt inn penger på kontoen.

Alt i alt framstår Fansbet som en komplett spillside vel verdt et besøk!