Fansbet med omsetningsfri bettingbonus på 1 000 kr

5. august 2019
Fansbet norsk oddsbonus

Sommerens beste bettingbonus får du garantert hos Fansbet, som nå deler ut en omsetningsfri bonus på 1 000 kroner til alle sine nye spillere!

Den nye bettingsiden Fansbet har virkelig bestemt seg for å gjøre denne sommeren til en skikkelig höjdare! Alle norske spillere får nå en generøs bettingbonus på sitt første innskudd, og det beste av alt – den har praktisk talt ikke noe omsetningskrav!

På ditt første innskudd hos Fansbet får du 50 % bettingbonus opptil 1 000 kroner, med et omsetningskrav på 1x til minst 1,5 i odds. Siden du må satse bonuspengene dine minst en gang, så er sjansen stor for at du oppfyller omsetningskravet!

Setter du inn 2 000 kroner får du maks bonus, og totalt 3 000 kroner å spille for.

Fansbet har også en ellevill oddsboost-ordning som gir deg opptil 100 % ekstra i odds dersom du tar med mange spillobjekter på kupongen din. En firling gir deg 15 % ekstra i odds, femling gir deg 20 %, og så stiger det bare opp til 100 % for 15 spillobjekter. Fansbets Sportsjackpoter lar deg gjette på resultatet i en rekke forskjellige fotballkamper, og hvis du treffer så kan du potensielt vinne millionbeløp!

Og hvis du trodde at sommeren var lavsesong for oddstipping, så tar du feil! Det er fotball-VM for kvinner, det er Tippeliga, det er Wimbledon-turnering nå i juli – meget mye moro å tippe på!

Dette ser ut til å bli en knallsommer hos Fansbet!

ÅPNE KONTO hos Fansbet i dag og få 1K i bettingbonus!