Velkomstbonus opptil 55 000 KR UTEN OMSETNINGSKRAV
18+, V&B gjelder
  • Fantastisk bonuspakke med bonuspenger og gratisspinn
  • Sett inn og ta ut penger med Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin og Dogecoin
  • Gigantisk spillutvalg med tusenvis av spill

Winz: Vinn en Bitcoin verdt 300K+ i stor kampanje!

Birgitta Svensson

Nå kan du vinne en fantastisk førstepremie i den nye kampanjen hos Winz! Spiller du deg til topps i Bitcoin Mining Adventure vinner du 1 Bitcoin hos Winz Casino!

I 2015 ville ikke en førstepremie på 1 Bitcoin vekket særlig oppmerksomhet (da var verdien på rundt 2 500 norske kroner), men nå i 2021 er det noe helt annet! I skrivende stund er 1 Bitcoin verdt rundt 300 000 kroner, og verdien har vært oppe i nesten 400 000 kroner tidligere i år. Dermed er det en fantastisk førstepremie som venter på alle spillerne hos Winz i kampanjen Bitcoin Mining Adventure!

Alt du trenger å gjøre for å være med i kampen om den gjeve førstepremien er å spille så mye du klarer på spillene hos Winz. For hver tier du omsetter, får du et poeng på ledertavlen – og klatrer i nivå. Nye nivåer aktiverer nye premier, og blir du første spiller som når nivå 40 vinner du 1 Bitcoin!

Nivå 2 – 10 gir deg gratisspinn i premier: verdien og antallet spinn varierer fra nivå til nivå, men en ting har de til felles: gevinstene er uten omsetningskrav! Nivå 11 – 40 gir deg pengepremier rett inn på konto, disse er også uten omsetningskrav. Kampanjen varer helt fram til 7. april, så du har god tid på deg – men vil du vinne Bitcoinen må du nok skynde deg litt!

Stor velkomstpakke for nye spillere

Winz har en fantastisk velkomstpakke til alle nye spillere som gjør sine første innskudd, og setter du inn med Bitcoin kan du få opptil 6 Bitcoin i bonus! Det tilsvarer over 1,5 millioner norske kroner!

  • 100 % bonus opptil 1 Bitcoin / €100 på første innskudd (bruk bonuskoden SLOTS)
  • 50 % bonus opptil 2 Bitcoin / €200 på andre innskudd, pluss 100 gratisspinn (bruk bonuskoden SLOTS2)
  • 50 % bonus opptil 3 Bitcoin / €300 på tredje innskudd, pluss 200 gratisspinn (bruk bonuskoden SLOTS3)

Bli med på Bitcoin Mining hos Winz og vinn stort!