SUPERTILBUD! Velkommen sportsbonus opptil 1500 kr
18+, V&B gjelder
  • Ditt første innskudd belønnes med en saftig bettingbonus!
  • Fem faste påfyllsbonuser på dine fem første innskudd hver måned!
  • Stort spillutvalg på en rekke sporter & førsteklasses kundeservice!

Wallacebet med stor bettingbonus på 1 500 kroner!

Birgitta Svensson

Hvis du trenger påfyll på oddskontoen din har Wallacebet akkurat det du trenger! Nye spillere får en stor bettingbonus på 100 % – verdt 1 500 kroner!

Det er altså ikke småtterier du kan sikre deg om du åpner lommeboka hos Wallacebet. De belønner alle nye spillere med 100 % bonus på det første innskuddet, verdt maksimalt 1 500 kroner. For å utnytte bonusen maksimalt må du inn med 1 500 kroner, og da venter det 3 000 kroner på oddskontoen din etterpå!

Wallacebet er kanskje et ubeskrevet blad for mange norske oddsspillere, men de har vært en favoritt blant spillere over hele verden i en lang periode. Mye takket være deres fantastiske lojalitetsprogram som aldri slutter å gi noe tilbake til spillerne.

Hør bare her. Hver eneste måned vil du fast få fem påfyllsbonuser på dine fem første innskudd. Vi snakker om de fem første innskuddene hver måned. I praksis burde det bety at du alltid får en påfyllsbonus når du setter inn penger hos Wallacebet. Dessuten er bonusene på hele 50 % opptil 1 000 kroner, så det er ikke noe småtterier heller!

De har også et ukentlig cashback-program som hjelper deg vinne tilbake litt av det du har tapt. Dersom du har gått i minus fra mandag til søndag, vil du neste uke få et gratisspill pålydende 10 % av nettotapet ditt forrige uke. En fin gest som gir en sjansen til å hente tilbake litt av det tapte.

Åpne konto og få 1 500 kr i bettingbonus her!