Wallacebet: Hent 5 påfyllsbonuser på 1K i måneden

Ole Pedersen

Hos Wallacebet kan du nå hente ut 5 påfyllsbonuser i måneden, og hver av dem er på hele 1 000 kroner! Det betyr opptil 5 000 kr ekstra å spille på oddsen med hver eneste måned!

Wallacebet klinker til med et herlig lojalitetstilbud til sine norske oddsspillere. Dersom du har behov for å sette inn penger er du nesten garantert en påfyllsbonus på oddsen!

Du får fem påfyllsbonuser på 50 % på dine fem første innskudd hver måned, og neste måned får du 5 nye! Maksimalt bonusbeløp er satt til 1 000 kroner for hver av disse bonusene. Vilkårene er som følger:

  • Minimum innskudd for å få bonus: 100 kr
  • Omsetningskrav for bonusen: 15x
  • Bonusen må omsettes til 2,0 eller mer i odds
  • Du har 10 dager på deg til å oppfylle omsetningskravet

Ukentlig cashback og velkomstbonus

Det er ikke bare påfyllsbonuser som frister hos Wallacebet. De tilbyr også en ukentlig cashback-ordning som gir deg 10 % av nettotapet ditt tilbake hver eneste uke! Det får du i form av et gratisspill som du kan bruke til å vinne tilbake litt av innsatsen som har gått tapt.

Det vanker også en stor oddsbonus til nykommere som aldri har satt inn penger hos Wallacebet tidligere. Den store velkomstbonusen deres er på 100 % opptil 1 500 kroner, og gir deg en pangstart på oddsspillingen din hos Wallacebet!

Ja takk, jeg vil ha 5 månedlige påfyllsbonuser!