VM-start: 125 % bettingbonus hos lekre 22Bet!

18. juni 2018
22Bet oddsbonus norge

Alle oddssider i hele verden gjør seg nå klar til VM-start, og 22Bet er ikke noe dårligere. Nå sparker de i gang hele VM med en bettingbonus på 125 % til nye spillere!

Er du klar for sommerens store eventyr? Oddsspillere over hele verden har forberedt seg i uker og måneder på alle de fantastiske fotballkampene vi har i vente i ukene som kommer. Det eneste som manglet er VM-kampanjene som bettingsidene alltid kjører i gang, men nå er de endelig her!

22Bet kjører i gang med en fantastisk velkomstkampanje som gir nye oddsspillere 125 % bonus på sitt første innskudd, opptil €50! Et innskudd på €40 (rundt 400 kroner) gir deg dermed €90 å spille for. Du får også med 22 Bet Points, disse kan man etter hvert bruke til å kjøpe seg ting med i butikken deres. Du får også 22 Bet Points på ditt andre innskudd, som gir deg 22 % bonus. Hver onsdag og hver fredag er det fast påfyllsdag hos 22Bet, med jevnlige bonuser i løpet av hele VM.

Livebetting er superenkelt hos 22Bet, som har laget en lekker og intuitiv løsning som fokuserer på kampene som pågår akkurat her og nå. Du kan spille fra mobilen din mens du ligger i sofaen eller sitter på puben, alt er bare noen få klikk unna hos 22Bet!

 

Besøk 22Bet og få 125 % bettingbonus verdt €50 i dag!