100% oddsbonus opptil 1 650 kr
18+, V&B gjelder
  • Stor bettingbonus når du setter inn penger aller første gang!
  • Meget gode omsetningskrav & kundeservice via live chat
  • Godtar Bitcoin, Ethereum og mange andre kryptovalutaer

Ukentlig lojalitetsspill verdt €20 hos Betmaster!

Lars Hansson

Er du en aktiv oddsspiller? Da kan det hende det lønner seg å spille hos Betmaster! De deler nemlig ut ukentlige lojalitetsspill på opptil €20 til aktive spillere!

Betmaster er kanskje et ukjent blad for mange norske oddsspillere, men er godt kjent i utlandet på grunn av sitt store, og gode, utvalg kampanjetilbud til aktive spillere! Sist i rekka er et ukentlig lojalitetsspill basert på omsetningen din i uka som gikk.

Jo flere dager du spiller for €25 hos Betmaster, jo større blir gratisspillet du får utdelt mandagen neste uke.

Spiller du for €25 i minst 4 dager, får du et gratisspill verdt €5. Dette øker til €10, €15 og €20 for henholdsvis 5, 6 og 7 dager. Tellingen foregår fra mandag klokka 00:00 til søndag klokka 23:59, og gratisspillet legges til på kontoen din mandagen etterpå. For å være med i kampanjen må du melde deg på hver uke, så ikke glem det!

Dette er bare en av mange kampanjer. Betmaster tilbyr også en fast ukentlig cashback på 10 %, en liten påfyllsbonus med svært lavt omsetningskrav på 2x, og en større påfyllsbonus på 50 % opptil 2 000 kroner. For nye spillere ligger det en saftig bettingbonus på 100 % opptil 1 650 klar på kontoen!

Hvis du leter etter en oddsside du kan bli værende hos over tid, så er definitivt Betmaster en av de beste på markedet akkurat nå!

Få et ukentlig lojalitetsspill verdt opptil €20 her!