Eksklusivt! 100 kr GRATIS + 100% opptil 1 000 kr + 250 kr freebet
18+, V&B gjelder
  • Enorm velkomstpakke til norske spillere, med store bonuser og gratisspill
  • Førsteklasses spillutvalg med meget konkurransedyktig odds
  • Supert livesenter med plenty av livespill tilgjengelig

Svenbet: eSports-bonus på 50 % opptil 1K hver uke

Lars Hansson

Er du glad i dataspill og å spille på oddsen? Da er Svenbet stedet for deg! De tilbyr nå alle spillerne sine en ukentlig eSports-bonus på 50 % opptil 1 000 kroner!

2020 har vært et forferdelig år på de fleste punkter, men et kanonår for eSports! Da all idrett over hele verden ble kansellert i mars, fortsatte eSports med hele verdens øyne på seg. Mange nye fans ble skapt i denne perioden, og det merkes hos oddssider over hele verden!

Svenbet er en av oddssidene som har merket økt etterspørsel, og som den innovative oddssiden de er, har de nå fått på plass både massevis av spillobjekter og en heftig eSports-bonus!

Alle spillerne hos Svenbet kan nå benytte seg av et ukentlig tilbud som gir en påfyllsbonus på 50 % opptil 1 000 kroner. Bonuspengene kan kun brukes på eSports og passer perfekt for deg som er glad i dataspill!

Hos Svenbet kan du satse på spill som Valorant, League of Legends, Counter-Strike: GO, StarCraft, Dota 2 og mange flere. Her er det bare å boltre seg i spill og spenning!

Hvis dette blir første gangen du setter inn penger hos Svenbet, kan du benytte deg av bettingbonusen de tilbyr nye spillere. Den er litt større og bedre enn eSports-bonusen: 100 % opptil 1 000 kroner! Deretter kan du benytte deg av eSports-bonusen neste gang du setter inn penger hos Svenbet.

Hent eSports-bonusen din hos Svenbet I DAG!