Eksklusivt! 120 kr GRATIS uten innskudd + 180% opptil 12 000 kr
18+, V&B gjelder
  • Vanvittig utvalg velkomstbonuser og kampanjetilbud
  • Stort og innholdsrikt spillutvalg fra en rekke aktører
  • Mange betalingsmetoder og rask behandling av uttak

Svenbet deler ut 7 bonuser verdt 15K hver i påska!

Ole Pedersen

Dette kan bli en ganske annerledes påske for mange nordmenn. Med hytteforbudet er det veldig få som får lov til å reise på hytta, og det er bare å se langt etter påskefjell, kakao og Kvikk Lunch. Men besøker du Svenbet trenger ikke påska bli så forferdelig…

De vet nemlig godt at store deler av verden nå sitter mesteparten av tiden i sitt eget hjem, og bidrar til at viruset ikke spres mer enn nødvendig. Derfor har de kommet opp med en påskekampanje av et kaliber vi aldri har sett maken til før. Sju gigantiske påskebonuser på 100 % opptil 15 000 kroner venter på deg nå i påska, og du kan faktisk benytte deg av bonustilbudene helt fram til 19. april!

De har satt opp sju påskebonuser; Easter Delights Bonus 1 til 7. Påskekampanjen deres startet alt 30. mars med bonus nummer 1, og så kommer den neste dagen etterpå. Etter en uke startes hele runden på nytt igjen den 6. april og den 13. april. Du får en bonus hver dag; alle er verdt 15 000 kroner og bonusprosenten er på 100 % for alle – den eneste forskjellen ligger i spilleautomatene bonusen må omsettes på. Dette varierer fra bonus 1 til 7.

Skal du for eksempel spille på påskeaften – lørdag 11. april, er det Easter Delights Bonus 6 som er tilgjengelig, og denne må omsettes på Moon Princess eller Iron Girl (begge fra Play’n Go), Aloha! Cluster Pays eller Butterfly Staxx (begge fra NetEnt) eller Book of Spells fra Tom Horn.

Minimumsinnskuddet for å få bonusen er på 200 kroner, og setter du inn 350 kroner får du dessuten 20 free spins på Starburst! Dette er likt for alle bonustilbudene fra Svenbet i påska!

Besøk Svenbet i dag og feir påska med stil!