Svenbet: Åpne konto og få et freebet verdt 100 kr!

10. april 2019
Svenbet odds

Åpne konto hos den populære oddssiden Svenbet, så får du et freebet på 100 kroner – uten å sette inn en krone selv! Prøv lykken med denne eksklusive velkomstgaven i dag!

Dette utrolige velkomsttilbudet er utelukkende tilgjengelige for våre trofaste lesere, noe som betyr at du kun får dette tilbudet hos oss! Alt du trenger å gjøre for å få ditt freebet er å åpne konto hos Svenbet, så vil det bli lagt til på kontoen din klart til bruk. Dermed kan du spille på oddsen helt risikofritt hos Svenbet, noe som kommer utmerket godt med i disse dager når Tippeligaen er i gang og resultatene er litt uberegnelige. Freebettet har en verdi på 100 kroner, så det kan bli betydelige gevinster dersom du prikker inn noen riktige resultater på kupongen din!

Våre lesere vil også få et ekstra freebet på toppen av Svenbets standard bettingbonus. På ditt første innskudd vil du få 100 % bettingbonus, med en maksverdi på 1 000 kroner, noe som i seg selv egentlig er en ganske imponerende bonus til en oddsside å være. Men, på toppen av den vil du også få med et freebet på 250 kroner! Dermed kan du spille risikofritt både etter registrering, og etter innskudd. Bedre kan det vel ikke bli?

Bare stikk innom Svenbet og åpne konto, så er du i gang med gratisspillingen i løpet av et minutt eller to!

JA TAKK, jeg vil ha mitt freebet på 100 kr I DAG!