SuperLenny: Få en oddsbonus verdt hele 2 000 kr!

31. august 2018
SuperLenny oddsbonus norge

SuperLenny er din venn. Han gir deg 100 % innskuddsbonus, nemlig!

Om SuperLenny skulle vært personifisert, ville det blitt beskrevet som seriøst, profesjonelt og med et solid glimt i øyet. Dette er en bookmaker med stålkontroll på de minste detaljer.

Sjekk for eksempel ut den heftige velkomstpakken nye spillere får!

Hent 100 % innskuddsbonus opp til 1 000 kroner – og få opptil 2 000 kroner å spille for!

Om du gjør det maksimale ut av denne bonusen kan du altså få en finfin start i oddsmarkedet. Med 2 000 kroner har du uante muligheter, og kan ta deg råd til å satse litt ekstra hardt på objektene du har troen på.

Ta utfordringer!

Det er imidlertid ikke bare velkomstpakken det skal synges høyt om fra SuperLennys side. Bookmakeren har også massevis av andre kampanjer gående, som kan være av stor interesse for en seriøs oddsspiller.

Ta for eksempel “Sports challenge”, hvor du – på oppdrag fra selveste Lenny – kan utføre oppdrag. Sjekk ut fanen som heter “utfordringer”, og bryn deg på noen av oppgavene Lenny gir deg.

I enden av en oppgave ligger det nemlig Gode Nyheter. Hva det skal bety? Jo, om du utfører én eller flere av dine utfordringer kan det fort bety at du sitter igjen med gjeve bonuser.

Super VIP-klubb

Fete odds-kampanjer ligger det også i SuperLennys VIP-klubb. Om du melder deg inn her, og er på tå hev, kommer det fort både bettingbonuser og andre herligheter flyvende i din retning.

Som krydder på denne herlige anretningen av en bookmaker, kan det også nevnes at spillutvalget er framifrå!

Brede idretter, smale idretter, e-sport og underholdning på TV – det er ikke grenser for hva du kan spille på!

Klikk her for å hente SuperLennys helsprø velkomstbonuser på odds!