100% oddsbonus opptil 2 100 kr
18+, V&B gjelder
  • Åpne konto for å spille med bonusen din hos FezBet Sports nå!

Spill med gratisspill på 100 kr på EM hos FezBet

Birgitta Svensson

Spill på EM med et gratisspill på 100 kroner hos FezBet – hver eneste dag hele EM! Denne herlige kampanjen gir deg en alle tiders mulighet til å vinne stort på oddsen!

Endelig er EM i gang, og for et mesterskap dette kommer til å bli! Spredd ut over hele Europa er folkefesten godt i gang – så godt det lar seg gjøre under en pandemi i hvert fall – og det er helt åpent hvem som kommer til å gå langt. Mange av de store favorittene har åpnet bra, mens andre har sviktet (vi ser på dere Spania).

For oss som er glad i å tippe på oddsen er ethvert mesterskap en lang og herlig drøm som aldri tar slutt. Hos FezBet belønnes aktive oddsspillere med et daglig gratisspill på 100 kroner på EM – det er verdt å sjekke ut!

For å få ditt daglige gratisspill må du plassere 5 enkeltspill på 100 kr på EM-kampene (enten live eller før kampstart), og hver av disse må ha 1,4 eller høyere i odds. Når alle disse er gjort opp er det bare å ta kontakt med FezBet på chat eller e-post, så vil ditt gratisspill bli lagt inn på kontoen din. Du må så bruke det innen 24 timer, og dersom du vinner stort med gratisspillet ditt må du omsette gevinsten din. Heldigvis er omsetningskravet på bare 3x til 1,5 eller mer i odds; et meget rettferdig omsetningskrav!

For deg som aldri har besøkt FezBet tidligere kan vi også nevne at de tilbyr en stor oddsbonus på det første innskuddet ditt. De tilbyr nemlig 100 % oddsbonus på opptil 1 000 kroner, så her er det bare å klinke til og ha spillepenger gjennom hele EM!

Besøk FezBet og få ditt gratisspill på 100 kr her!