Sats 100 kr og få 100 kr gratis
18+, V&B gjelder
  • Åpne konto for å spille med bettingbonusen din hos Goliath Odds nå!

Sett inn & få gratisspill på 100 kr hos Goliath!

Lars Hansson

Nå tilbyr Goliath Odds et fantastisk velkomsttilbud til alle nye spillere. Sett inn 100 kroner og få et gratisspill verdt 100 kroner, tilsvarende en oddsbonus på hele 100 %!

Gode oddsbonuser er vanskelig å finne, og med rette. Oddssidene har ikke råd til å gi bort så store bonuser, så det er sjelden man finner noen på over 50 %. Vi har klart å grave frem en skjult perle hos Goliath Odds, som deler ut et gratisspill på 100 kroner dersom du setter inn 100 kroner. Dette tilsvarer jo en oddsbonus på hele 100 %! Det er dessuten flere gode grunner til å benytte seg av denne herlige oddsbonusen…

  • Alt du vinner med gratisspillet er ditt – det finnes ikke noe omsetningskrav!

Dermed får du beholde alle gevinstene du måtte klare å prikke inn med gratisspillet ditt. Det er ikke sånn at du må omsette dem 10 ganger til odds på 9,99 eller høyere, eller noe sånt tull.

Reglene for gratisspillet på 100 kroner er veldig enkle å forstå:

  • Åpne en ny konto hos Goliath Odds og sett inn 100 kroner
  • Omsett disse 100 kronene til 1,8 i odds eller høyere
  • Få et gratisspill verdt 100 kroner som må satses på odds 1,8 eller høyere, og ikke på systemspill (men singler eller kombinasjonsspill er tillatt!)

That’s it! Så enkelt er det. Hos Goliath finner du et enormt utvalg oddsobjekter du kan satse pengene dine på. Alt av norsk og europeisk fotball er der, i tillegg til eSports fra hele verden, og en rekke andre idretter og arrangementer!

Ses vi hos Goliath?

Stikk til Goliath og få et gratisspill på 100 kroner nå!