RedBet Sports: 2 gratisspill på opptil 100,- hver!

18. juni 2018
Redbetsports sportsbetting

RedBet Sports har akkurat lansert en ny velkomstkampanje, hvor du som ny kunde kan få hele to gratis kuponger til en verdi av opptil 100 kr hver!

RedBet Sports ønsker å sikre seg en større spillerbase og har i den anledning lansert et flott, nytt velkomsttilbud til alle som registrerer seg og ønsker å spille på oddsen!

Ved å plassere en innsats på minimum 100 kr kan du nemlig sikre deg hele to kuponger til en verdi av opptil 100 kr hver! Det beste med tilbudet er at gevinster vunnet med gratiskupongene er helt omsetningsfrie!

Dette betyr at du kan gjøre et uttak i ekte penger av eventuelle gevinster du måtte vinne! Om du ønsker å prøve ut andre spill, kan gevinstene også brukes til å plassere innsatser på resten av RedBets spillutvalg.

For trofaste spillere venter det også flere andre kampanjer. I tillegg tilbys det konkurransedyktige odds på de fleste tilgjengelige spillmarkedene, så RedBet Sports vil stort sett alltid kunne gi deg veldig god verdi for pengene dine!

Lurer du på noe, anbefaler vi at du sjekker ut vår RedBet Sports-omtale, hvor vi har gått gjennom alt du trenger å vite om operatøren. Dersom du er klar for en flott oddsbonus, anbefaler vi at du åpner en bruker i dag!

Gi meg mine to gratisspill nå!