Ny og bedre sportsbook! 100% oddsbonus opptil 2 100 kr
18+, V&B gjelder
  • Stor velkomstbonus på odds på 100 % opptil 2 100 kroner
  • Massevis av faste kampanjer som påfyllsbonuser, cashback og mye mer!
  • Døgnåpen kundeservice og stort antall betalingsmetoder for norske spillere

Rabona: Spill på EM og få daglig cashback på 10 %

Lars Hansson

Tar du EM-tippingen hos Rabona kan du sikre deg en daglig cashback på hele 10 % nå i starten av EM! Det betyr at du kan ta litt større risiko, og dermed også vinne enda mer!

For en sommer dette blir. Pandemien går mot slutten, Norge åpner opp og fjorårets EM arrangeres på etterskudd. Nå har vi flere uker foran oss med tre kamper hver eneste dag, før sluttspillet skal avgjøre hvilket land som står igjen som Europamestere 2020 / 2021. Tanken på at det er VM neste sommer er også ganske digg!

Tipper du på EM hos Rabona kan du få et daglig cashback-tilbud på 10 % helt fram til 24. juni. Plasser penger på spillobjektene du vil satse på hos Rabona, og dersom uflaksen slår til og du ikke vinner, så kan du få 10 % av innsatsen din tilbake – hver dag! Alt du trenger å gjøre for å få din cashback er å kontakte Rabona på enten live chat eller e-post, så vil cashbacken bli lagt tilbake på spillekontoen din. Bare vær obs på at minsteutbetalingen er på 200 kroner.

For nye norske spillere som setter inn penger hos Rabona for aller første gang nå, så vanker det en fet oddsbonus. De belønner nykommere med 100 % bonus på oddsen, verdt opptil 2 100 kroner. Setter du inn en femhundrelapp får du altså en tusenlapp å tippe med hos Rabona!

Besøk Rabona i dag og få 10 % daglig cashback på EM!