Ny og bedre sportsbook! 100% oddsbonus opptil 2 100 kr
18+, V&B gjelder
  • Stor velkomstbonus på odds på 100 % opptil 2 100 kroner
  • Massevis av faste kampanjer som påfyllsbonuser, cashback og mye mer!
  • Døgnåpen kundeservice og stort antall betalingsmetoder for norske spillere

Rabona: Fet bettingbonus på 100 % opptil 2 100 kr!

Ole Pedersen

Start januarmåneden med en fet bettingbonus på hele 100 % hos den nyåpnede bettingsiden Rabona, og få opptil 2 100 kroner ekstra å spille på oddsen med!

Ny start. Det er på mange måter to ord som representerer januar meget godt. Det er starten på et nytt år, starten på mange nyttårsforsetter om å gjøre seg selv til et bedre menneske, og kanskje også en ny start på oddsspillingen?

Hvis du er på utkikk etter et nytt sted hvor du kan hente hjem store gevinster på bettingen din, så kan fort Rabona være det riktigste stedet for deg akkurat nå. De deler ut en stor bettingbonus på 100 % opptil 2 100 kroner til nye spillere. Med et omsetningskrav på 5x (til minst 2,00 i odds) er sjansen stor for at du klarer å spille løs bonusen!

Hos Rabona vil du finne plenty av lojalitetstilbud som gir deg mer å spille for – hver eneste uke! Se bare her:

  • Ukentlig påfyllsbonus på odds på 50 % opptil 5 000 kroner
  • Ukentlig 10 % cashback på alle tap på oddsen
  • Ukentlig gratisspill på 50 % av innsatsen dersom du taper et resultatspill
  • Fast 10 % akkumulatorboost på alle oddskuponger som har minst 3 spillobjekter til 1,80 eller mer i odds. Skal du egentlig vinne 1 000 kroner, får du utbetalt 1 100 kroner!

I tillegg byr Rabona på muligheten til å cashe ut kuponger underveis. Ser alt ut til å gå din vei kan du safe litt av gevinsten og slippe risikoen for at alt ryker i siste liten, og motsatt vei kan du få tilbake litt av innsatsen dersom det ser vanskelig ut.

Få fet bettingbonus hos Rabona her & nå!