Ny og bedre sportsbook! 100% oddsbonus opptil 2 100 kr
18+, V&B gjelder
  • Stor velkomstbonus på odds på 100 % opptil 2 100 kroner
  • Massevis av faste kampanjer som påfyllsbonuser, cashback og mye mer!
  • Døgnåpen kundeservice og stort antall betalingsmetoder for norske spillere

Rabona: avansert AI-teknologi simulerer resultater

Ole Pedersen

Nå tar Rabona i bruk avansert AI-teknologi for å simulere resultatene i de gjenværende kampene i de største europeiske ligaene. Det gir deg sjansen til å tippe igjen!

Hele verden er inne i en vanskelig periode, og selv om fotball er svært viktig for mange blir idrett svært lite viktig når mennesker over hele kloden dør av et forferdelig virus. Idretten står i ro verden rundt, noe som passer litt dårlig når så mange mennesker har masse tid til overs til å tippe akkurat nå!

Det har Rabona funnet en løsning på. Ved å ta bruk avansert kunstig intelligens (AI), og mate AI-en med historisk data fra 50 000 kamper, vil de simulere utfallet av de gjenværende rundene i de største europeiske fotballigaene. Det betyr at du nå kan tippe på Premier League, Serie A, La Liga og flere andre ligaer hos Rabona. De simulerte kampene vil vare i 90 minutter de også, og du kan tippe både på prematch-spill og på livespill underveis i kampene. Det blir akkurat som ekte fotball, bortsett fra at det er en kunstig intelligens som avgjør hva som skjer! Rabona har ikke anelse om hvordan kampene vil gå.

Simulasjonen vil endelig gi oss fasiten på om Liverpool klarer å vinne årets PL, om det blir Barcelona eller Real Madrid som vinner La Liga, og en spennende innspurt i de resterende europeiske ligaene.

Aldri spilt hos Rabona? Nye oddsspillere får en saftig bettingbonus på 100 % verdt 2 100 kroner på sitt første innskudd. Det betyr at de dobler innskuddet ditt – perfekt for å spille litt på simulerte fotballkamper mens du sitter hjemme i karantene!

Ja, jeg vil tippe og vinne basert på AI hos Rabona!