100 % opptil 7 500 kr + 50 omsetningsfrie gratisspinn ved første innskudd
18+, V&B gjelder
  • Underholdende tog-tema som går igjen over alt
  • Flott velkomstpakke med masse gratisspinn
  • Stort utvalg spilleautomater og bordspill fra 50+ spillutviklere

OrientXpress: Få omsetningsfrie spinn & €750 bonus

Lars Hansson

Hos OrientXpress kan du nå sikre deg 50 omsetningsfrie gratisspinn på ditt første innskudd, pluss en saftig bonus på 100 % verdt opptil €750!

Et nytt casino har nå åpnet portene for norske spillere, og står klare til å ta deg imot. Med et spillbibliotek satt sammen med de beste spillene fra over 30 forskjellige spillutviklere, vil du neppe kjede deg et eneste sekund her. De har også et stort utvalg jackpot-spill for deg på jakt etter de store gevinstene!

Velkomstpakken deres er også et imponerende stykke arbeid. Den inneholder vanvittige €2 250 i bonuser, ispedd 150 gratisspinn. Det som skiller denne bonuspakken fra andre, er at den er helt jevnt fordelt. Du får 100 % bonus opptil €750, pluss 50 gratisspinn, på alle dine tre første innskudd!

Den eneste forskjellen er at de første 50 gratisspinnene dine er fritatt fra omsetningskrav, mens de siste 100 ikke er det. Fordelen er at alt du måtte vinne på de første 50 kan du gjøre hva du vil med, og vinner du stort kan du ta alt rett ut med det samme!

Det eneste du trenger å huske på, er å bruke bonuskoden BPK1D når du setter inn dine første innskudd hos OrientXpress!

Hent 50 omsetningsfrie gratisspinn og bonus på €750!