Nyt 40 gratisspinn uten innskudd hos Mobil6000!

Lars Hansson

Nå kan du kose deg med en veldig generøs velkomstgave hos Mobil6000! Bare for å åpne konto blir du belønnet med 40 gratisspinn på to av verdens mest populære spilleautomater; Starburst & Guns N’ Roses!

Som du kanskje skjønner ut i fra navnet, er Mobil6000 et casino som satser mest på de som liker å spille fra mobilen og nettbrettet sitt. De tilbyr en stor portefølje av responsive spill som automatisk tilpasser seg skjermen på enheten din, noe som gir en god og oppslukende spillopplevelse! Det er noe helt annet å spille på mobilen med fingrene sine i stedet for med datamusa på en dataskjerm. Hvis du ikke allerede har prøvd det, burde du absolutt gjøre det!

Som ny spiller hos Mobil6000 kan du få en hel haug av godbiter å kose deg med. De tilbyr som nevnt 40 free spins til nye spillere som registrerer seg, uten at du trenger sette inn en eneste krone. Disse 40 er fordelt med 20 på Guns N’ Roses og 20 på Starburst. Deretter venter det en bonus på 100 % verdt opptil 1 000 kroner + 40 gratisspinn på ditt 1. innskudd. Bonuskoden du legger inn bestemmer hvilken automat du får gratisspinn på:

  • NORGE1 – Twin Spin Deluxe
  • GODS1 – Hall of Gods
  • MEGA1 – Mega Fortune
  • BOOK1 – Book of Dead

I tillegg kan du få enda flere gratisspinn på innskudd nummer to og tre så lenge du setter inn minst 200 kroner:

  • Bruk bonuskoden NORGE2 på ditt andre innskudd og få 30 free spins på Sin City Nights
  • Bruk bonuskoden NORGE3 på ditt tredje innskudd og få 50 (!) free spins på Wild Wild West

Ja, jeg vil bli med på free spins-festen hos Mobil6000!