NorgesSpill forvandler 100 kroner til 600 kroner!

Lars Hansson

Visste du at nettcasinoet NorgesSpill kan trylle? Ikke vi heller, men det kan de tydeligvis! For hvis du setter inn 100 kroner der, så dukker det opp 600 kroner på kontoen din!

Det virker jo som ren, skjær sort magi, men det er det faktisk ikke! NorgesSpill har nemlig disket opp med en meget imponerende, og ikke minst gavmild, velkomstbonus til nye norske spillere. Alle som gjør sitt første innskudd hos NorgesSpill er kvalifisert til å motta bonusen – og den er på utrolige 500 %!

Setter du inn en hundrelapp, så forvandler NorgesSpill den til seks hundrelapper. Du får 600 kr å spille for etter innskuddet ditt (maksbonusen er satt til 500 kroner). Sånn trylling er vi fan av!

For spillere som liker å få litt større bonuser, så kan vi nevne at NorgesSpill faktisk har to alternative velkomstbonuser, og du kan selv velge hvilken av dem du vil ha. Den andre velkomstbonusen er på 100 %, og gjelder for bonusbeløp opptil 2 500 kroner. Så her kan du potensielt få et større bonusbeløp, men da må du også sette inn mer av dine egne penger i forhold til bonuspengene.

Valget er ditt – men vi holder en knapp på 500 %-bonusen!

La NorgesSpill forvandle hundrelappen din til 600 kr!