100% oddsbonus opptil 1 000 kr
18+, V&B gjelder
  • Stor bettingbonus på 100 % opptil €100 med fordelaktig omsetningskrav
  • Egen mobilapp med livespill for både iOS og Android
  • Enormt antall betalingsmetoder med støtte for 20+ kryptovalutaer

Nå kan du vinne en fet Porsche hos BetWinner!

Ole Pedersen

Bli med i trekningen av en fet Porsche 718 Spyder hos BetWinner nå i mai! Alle bilglade oddsspillere bør spille hos BetWinner i månedene framover; kanskje vinner du en Porsche!

BetWinner har stablet på beina en kampanje alle som er glade i fart, spenning, biler og motorsport bør sjekke ut. Ikke bare er førstepremien en fet Porsche 718 Spyder, vinneren får dessuten sette seg bak rattet og delta i et vaskeekte billøp! På toppen av bilen får vinneren kjøre i billøpet Onelife Rally som går av stabelen i Tyrkia i sommer, nærmere bestemt fra 26. juni til 3. juli.

For å ha sjanse til å vinne denne gjeve førstepremien må du melde deg på kampanjen hos BetWinner først, og deretter plassere så mange oddskuponger med minst €10 i innsats og til over 1,8 i odds. For hver av disse får du 1 lodd i trekningen, og det er åpenbart bra å ha så mange lodd som mulig!

Kampanjeperioden er fra 25. februar og fram til 19. mai, så du har gode muligheter til å sikre deg mange vinnersjanser i trekningen. Totalt deles det ut over 600 premier, men det er naturligvis Porschen i førstepremien alle sikler etter. De resterende premiene er kampanjepoeng som kan brukes i butikken hos BetWinner, hvor man kan kjøpe gratisspill, gratisspinn og mye annet snadder!

Alle premiene trekkes den 24. mai, og dersom du vinner vil du raskt bli kontaktet etterpå!

Klikk her for å delta i konkurransen om Porschen!