Mr Bit: Få en mandagsbonus på 33 % hver eneste uke

Lars Hansson

De sier uka går slik den starter, og starter du uka hos Mr Bit får du en påfyllsbonus på 33 %! Hver mandag kan du sikre deg litt ekstra å spille med resten av uka.

Mr Bit har nå en fast kampanje stående klar til spillerne sine, som gir deg en bonus på 33 % på innskudd gjort på mandager. Gikk det litt skeis i helga? Da får du muligheten til å rette opp i det med mandagsbonusen hos Mr Bit Casino.

Bonustilbudet er på 33 % av innskuddet ditt, så setter du inn 1 000 kroner vil du få 333 kroner i bonus fra Mr Bit. Maksimalt bonusbeløp er satt til 660 kroner, så du kan få deg en finfin bonus! Omsetningskravet er på 20x for bonus + innskudd. Påfyllsbonusen er tilgjengelig for et innskudd hver mandag mellom klokka 00:00 og 23:59, og du må sette inn minst 100 kroner for å aktivere bonusen!

Hvis du aldri har hørt om Mr Bit før, kan vi nevne at ordet gigantisk er ganske beskrivende. De har et gigantisk spillutvalg og en gigantisk velkomstpakke. Den gir deg 125 % bonus på ditt første innskudd, pluss at du får 50 gratisspinn på Hotline med på kjøpet! Ditt andre innskudd gir deg en bonus på 75 % og 75 gratisspinn på Aloha! Cluster Pays. Ditt tredje innskudd gir deg en bonus på 50 %, men du får i tillegg 125 gratisspinn på Fairytale Legends: Hansel and Gretel.

På toppen av dette venter flere ukentlige kampanjer sånn som mandagsbonusen, så Mr Bit vet virkelig hvordan de skal gi spillerne sine valuta for pengene!

Ja takk, jeg vil ha mandagsbonus hos Mr Bit!