Mobilebets jul: Få free spins & risikofrie spill!

Birgitta Svensson

Nå kan du kose deg med masse free spins og risikofrie spill hos Mobilebet, takket være deres gavmilde julekalender! Hver dag finner du en ny gave bak dagens luke.

For mange er julekalendere et kjekt minne fra barndommen, og den nostalgiske følelsen vekkes raskt til live når man tar turen innom Mobilebet. Nettcasinoet har samlet sammen rubb og bit av bonustilbud, free spins og risikofrie spill og pakket alt sammen i en stor, heftig julekalender som du nå får være med på!

Stikk innom Mobilebet og åpne dagens luke for å se hva som venter på deg i dag. Det kan være så mangt, men felles for de fleste tilbudene er at du får dem uten krav om innskudd. Det er riktignok noen luker som krever at du har satt inn penger i løpet av desember, men da står det tydelig oppgitt.

Og du, ikke glem av at det ikke er noe omsetningskrav for gevinster fra free spins og gratisspill hos Mobilebet! Vinner du noe, er gevinsten din til odel og eie!

Har du aldri spilt hos Mobilebet før, kan du vente deg en spektakulær velkomstbonus første gangen du setter inn penger. Velkomstbonusen deres er på 500 %, og gjelder for bonusbeløp opptil 500 kroner.

Sett inn 100 kroner og spill med 600 kroner hos Mobilebet nå i desember!

Sjekk hva du får i dag i julekalenderen hos Mobilebet!