Luckland gir deg inntil 10 000 kroner i bonus!

16. januar 2018
Luckland velkomstbonus

På jakt etter lykken? Da finner du den kanskje i Luckland Casinos siste velkomstpakke!

Ingenting er som en god velkomstpakke. Velkomstbonusen er ofte det som nettopp er katalysatoren for suksess, og av den grunn er det mange spillere som har et tett forhold til akkurat denne bonusformen.

Nå gjør Luckland det de kan for å karre til seg ivrige spillere. Én måte å gjøre det på, er å smelle til for fullt i velkomstpakken.

Hos Luckland får du nå bonus på samtlige av dine tre første innskudd:

  • Første innskudd gir deg 100 % bonus opp til 4 000 kroner + 50 gratisspinn!
  • Andre innskudd lar deg hente 50 % opp til 2 000 kroner.
  • Tredje innskudd gir 100 % bonus opp til 4 000 kroner og 100 gratis spins.

Spins med kvalitet

Enda bedre blir det av å få vite hvilke automater du kan bruke dine free spins på.

Her står nemlig kvaliteten i kø!

Aloha Cluster Pays, Starburst, Gonzo’s Quest, Red Riding Hood eller Twin Spin er alle mulige destinasjoner for deg med noen spins å svi av. Skulle det ikke ende med gevinst, har du med andre ord uansett fått en suveren spilleopplevelse.

Mengder av spill

Alt i alt har Luckland et meget velutviklet spillutvalg, med produksjoner fra NetEnt, Microgaming, Play n’ Go, Barrcrest, Quickspin, NextGen Gaming, Amaya og Evolution Gaming.

Ikke alle kan skilte med en slik smørbrødliste over utviklere, hvilket igjen betyr at du har tilgang på mange godbiter hos Luckland.

Dessverre er jackpot-beholdningen litt liten sammenlignet med flere av konkurrentene, men du finner fortsatt klassikere som Mega Fortune og Mega Moolah. Og for den som jakter på de virkelig store gevinstene, er det kanskje til og med nok?

Lyst på den helsprø bonusen fra Luckland? Klikk her!