100% oddsbonus opptil 2 100 kr
18+, V&B gjelder
  • Åpne konto for å spille med bettingbonusen din hos LibraBet nå!

Librabet smeller til med ukentlig cashbackbonus!

Ole Pedersen

Har du vært innom sports-seksjonen hos Librabet? Her finner du knallgode odds på et stort utvalg av virtuelle kamper. Med den nye cashback-bonusen som ble nylig lansert, kan du ende opp med en god slump penger på kontoen hver eneste mandag, uten å gjøre et innskudd først!

Cashback-bonuser er en av de mest populære blant kundene, nettopp fordi de belønner deg om du skulle være uheldig å tape pengene dine. I den nyeste kampanjen hos Librabet gir de deg hele 20% tilbake i løpet av uken, opp til 2 000 kr maksimum. Her kan du altså spille og kose deg en hel uke, og om du ikke skulle vinne en storgevinst, så får du likevel en trøstepremie på den kommende mandagen!

Hvor mye gryn du får på spillerkontoen din kommer selvfølgelig an på hvor mye du har spilt for sist uke, samt om du har vunnet og tatt ut penger. Er du helt rå på tipping kan det altså hende at du ikke får noe cashback i det hele tatt, men hvem trenger vel det om du har tatt ut penger på ekte?

I sport-seksjonen hos Librabet finner man utrolig mange spillmuligheter. En god del av de vanlige begivenhetene har blitt byttet ut med virtuelle kamper, men det er fremdeles mye spennende å velge blant i listen. Vi kan eksempelvis nevne underkategorier som Counter-Strike, Tennis, Basketball og Fotball.

Librabet har også mange andre kampanjer som kan gi gode belønninger. De har blant annet en stor innskuddsbonus første gang man setter inn penger, samt flere ulike boostere.

Ta meg til Librabet og min nye cashback-favoritt nå!