Ny og bedre sportsbook! 100% oddsbonus opptil 2 100 kr
18+, V&B gjelder
  • Stor velkomstbonus på odds på 100 % opptil 2 100 kroner
  • Massevis av faste kampanjer som påfyllsbonuser, cashback og mye mer!
  • Døgnåpen kundeservice og stort antall betalingsmetoder for norske spillere

Kampanjebonus hos Rabona: 10 % på virtuelle spill!

Ole Pedersen

Hos Rabona får du nå en bonus på 10 % på alt du har omsatt for på virtuelle spill! Dermed får du en ekstra sjanse til å vinne på denne nye, spennende måten å bli underholdt på!

Virtuelle spill har virkelig fått vind i seilene i 2020, ettersom all annen idrett ble stengt ned omtrent på dagen i mars. I tomrommet som oppstod i månedene etterpå, prøvde mange oddsspillere ut de virtuelle alternativene og oppdaget gledene ved det. Det er øyeblikkelig underholdning, der du kan satse penger og så starter arrangementet i løpet av få minutter – og du kan følge med på om du vinner eller ei!

Hos Rabona kan du satse på virtuelle sporter som hesteløp, hundeløp, formel 1, fotball, basketball, tennis og mer til.

Nå tilbyr de en bonus på 10 % til norske spillere, på alt du har omsatt for på virtuelle spill den siste uken. Du må omsette for minst 2 000 kroner for å kvalifisere deg for bonusen, som krediteres kontoen din som et gratisspill.

Hvis du aldri har spilt hos Rabona tidligere, kan du dessuten utnytte velkomsttilbudet deres først. De gir deg en bonus på 100 % på ditt første innskudd, verdt hele 2 100 kroner. Deretter venter det en ukentlig påfyllsbonus på 50 % verdt 5 000 kroner, så her kan du få bonuser i fleng!

Ja takk, jeg vil ha bonus på virtuelle spill hos Rabona!