100% oddsbonus opptil 1 000 kr
18+, V&B gjelder
  • Åpne konto for å spille med bettingbonusen din hos 20BET Sports nå!

Hele 1 000 kr i oddsbonus venter på deg hos 20Bet!

Lars Hansson

Norske spillere får nå en skikkelig god velkomst hos den nye oddssiden 20Bet! Åpner du konto og gjør ditt første innskudd, kan du sikre deg 1 000 kroner ekstra å tippe på oddsen med!

Det er ikke uten grunn at norske spillere foretrekker oddssider som deler ut store og saftige oddsbonuser. Det er nemlig lettere å vinne og gå i pluss på tippingen hvis man får litt drahjelp av bonuser!

En bonus kan være forskjellen på å ha nok penger til å prikke inn gevinsten på den neste kupongen, og å ikke ha penger igjen til å satse på den. Vi har vel alle opplevd det; at vi har plassert en kupong i hodet fordi vi ikke hadde penger å satse, bare for å se at den går inn!

Den første gangen du setter inn penger hos 20Bet får du en oddsbonus på 100 %. Denne kommer i form av et gratisspill som er verdt opptil 1 000 kroner! Når du har satt inn penger, må du omsette innskuddsbeløpet 5 ganger hos 20Bet, til minst 1,5 eller høyere i odds. Så snart du har gjort det, får du utdelt ditt gratisspill verdt like mye som innskuddet ditt!

Det 20Bet har gjort her, er å flytte omsetningskravet litt fram; du må oppfylle det før du får bonusen. Det fine med det er at det ikke finnes noe omsetningskrav på alt av gevinster du vinner med ditt gratisspill! De kan du ta rett ut!

Ja, jeg vil ha 1 000 kr i oddsbonus fra 20Bet!