Halloween-feiring hos Betzest gir gratisspinn!

Ole Pedersen

Endelig er det oktober, og endelig er det Halloween igjen! Hos Betzest får du nå en alle tiders kampanje for Allehelgensaften! Hver dag kan du sikre deg gratisspinn og en heftig førstepremie på €150!

31. oktober er dagen alle barn gleder seg til, og som mange voksne har et meget polarisert forhold til. Enten du elsker eller hater Halloween, så har du muligheten til å utnytte alle Halloween-tilbudene nettcasinoene byr villig frem!

Hos Betzest er det gratisspinn og daglige loddtrekninger som utgjør spesialkampanjen Halloween Treats! Alle innskudd gjort mellom 15. oktober, og 5. november, aktiverer daglige gratisspinn hos Betzest. For hver €1 du setter inn vil du få 1 gratisspinn inn på kontoen. Du må sette inn minst €10 for å få 10 gratisspinn, og setter du inn €150 aktiverer du maks antall spinn (150 stykker).

€150 er kanskje litt råflott for de fleste, men det kan lønne seg å sette inn minst €20. Det er nemlig minsteinnskuddet for å få delta i loddtrekningen som arrangeres hver eneste dag, og hvor førstepremien er på pene €150!

Totalt deler Betzest ut 8 premier, på €150, €100, €50 og så videre ned til €10 i trøstepremie til åttendeplassen. Du kan vinne en av premiene om du setter inn minst €20!

For nye spillere har Betzest også et fett velkomsttilbud på lager. De dobler det første innskuddet ditt, opptil en verdi på 3 000 kroner. Setter du inn f. eks. 500 kroner, får du 1 000 kr å spille for – og muligheten til å delta i Halloween-kampanjene som pågår fram til 5. november!

Gratisspinn & loddpremier venter deg hos Betzest!