100% oddsbonus opptil 2 000 kr
18+, V&B gjelder
  • Flotte oddsbonuser for norske spillere
  • Super kundeservice med eget telefonnummer for nordmenn
  • Stort antall spillobjekter på norske sporter

Gratisspill på 10 % på virtuell sport hos Betinia!

Ole Pedersen

Nå kan du sikre deg et gratisspill på 10 % av innsatsen din på virtuelle sporter hos Betinia! Sats i vei på virtuell fotball, tennis, basket og mye mer, og få et gratisspill verdt opptil 5 000 kroner!

Virtuelle sporter fikk en skikkelig boost i 2020, da nesten all idrett over hele verden ble stengt ned på grunn av koronaviruset. Folk satt hjemme i lockdown og hadde ingenting annet å satse pengene sine på; den eneste spenningen man kunne få var på virtuelle sporter!

Hos Betinia finner man et stort utvalg virtuelle idretter, som fotball, basket, tennis, Formel 1, baseball, hundeløp og hesteløp, og mye annet. Du kan også spille på EM og VM i fotball! Det er omtrent som å se på et dataspill som utfolder seg foran øynene dine; forskjellen er at du kan satse penger på hvem som vinner!

Når du satser på virtuelle sporter hos Betinia vil du få 10 % av innsatsen din tilbake i form av et gratisspill. Maksimal verdi på gratisspillet er satt til 5 000 kroner, mens det minste gratisspillet som utbetales er på 200 kroner. Omsetningskravet på gevinster fra gratisspillet ditt er på 3x!

Dersom du aldri har spilt på oddsen hos Betinia tidligere, får du en stor bettingbonus første gangen du setter inn penger! På første innskudd får du 100 % ekstra å gamble med, opptil maksbonusen på 2 000 kroner. De har også en rekke ukentlige tilbud som gir deg god valuta for pengene hos Betinia! En fast påfyllsbonus på 50 % opptil 5 000 kroner ligger og venter på deg, samt en cashback-bonus med samme verdi. Du kan også få en akkumulator-boost som sikrer deg opptil 10 % høyere totalodds på tippekupongen din!

Ja takk, jeg vil ha gratisspill på virtuell sport!