100% oddsbonus opptil 2 100 kr
18+, V&B gjelder
  • Åpne konto for å spille med bettingbonusen din hos LibraBet nå!

Fyll på hos LibraBet med ukentlig 50% oddsbonus!

Lars Hansson

Fyll på oddskontoen din hos LibraBet med en ukentlig påfyllsbonus på odds på hele 50 % – med maksbonus på hele 5 000 kroner!

Det er ikke alltid kampene går som planlagt, og mang en oddskupong har blitt ødelagt av overtidsmål, røde kort eller plutselige skader som har forsuret hele tilværelsen. Dersom kontoen er tom etter forrige ukes mislykkede oddskuponger, kan du trøste deg med en skikkelig oppmuntrende oddsbonus hos LibraBet. De deler ut en ukentlig påfyllsbonus til alle sine spillere, hvor du kan få 50 % påfyll opptil 5 000 kroner. Denne ukesbonusen kan du altså benytte deg av ukentlig, så du behøver aldri frykte å gå tom for penger. Med et omsetningskrav på bare 8x er det også gode muligheter for å spille løs bonuspengene!

Har du aldri spilt hos LibraBet før? Da kan du i stedet benytte deg av oddsbonusen de tilbyr nye spillere. Den er litt større enn påfyllsbonusen, nemlig på 100 %, og her er maks bonusbeløp satt til 1 500 kroner. Setter du inn 1 500 kr får du maks bonus, og 3 000 kr på oddskontoen din hos LibraBet etterpå.

Så du kan altså få både en stor velkomstbonus og ukentlige oddsbonuser hos LibraBet. Da er det kun oddskupongene dine som kan stoppe deg fra suksess!

Ukentlige oddsbonuser på 50 %? JA TAKK!