FezBet: Få 100 % oddsbonus verdt 2 100 kr her!

Ole Pedersen

Den nye oddssiden FezBet er nå ute med en super velkomstbonus på oddsen til norske spillere! Åpner du konto i dag, får du 100 % bonus på ditt første innskudd!

Det er faktisk langt fra alle oddssider som tilbyr bonusprosenter på 100 %, men hos FezBet er det nettopp dette du får! En saftig oddsbonus på 100 % verdt maksimalt 2 100 kroner ligger og venter på deg når du gjør ditt første innskudd. Du må sette inn minst 200 kroner for å aktivere velkomstbonusen, som har et meget rettferdig omsetningskrav på 5x til 1,50 eller mer i odds.

Oddsbonusen hos FezBet gir deg en ypperlig unnskyldning til å tippe litt på de siste kampene i Premier League, hvor spenningen nok ligger mest i hvem som tar CL-plassene (City tar nok gullet!). Det nærmer seg også første serierunde i Eliteserien, som garantert vil gi mange oddsbomber etter flere måneders treningsnekt for flere lag!

Store ukentlige kampanjetilbud

FezBet imponerer med velkomstpakken sin, men utvalget ukentlige kampanjetilbud overgår velkomstpakken! Som spiller kan du benytte deg av disse lojalitetstilbudene:

  • Fast påfyllsbonus på 50 % hver eneste uke. Du kan få opptil 5 000 kr ekstra i bonus!
  • Fast livebetting-bonus på 10 % opptil 1 500 kroner!
  • 20 % cashback på utvalgte spillobjekter og ligaer
  • Fast cashback-bonus på 10 % verdt 5 000 kroner – hver eneste uke!
  • Spill på tre ulike spillobjekter på samme kupong og få en fast oddsboost på 10 %
  • Egen bonus på virtuelle sporter – få 5 000 kr ekstra for å spille på virtuelle sporter!

Med så mange fantastiske kampanjetilbud er det meget spennende å spille hos FezBet!

Ja takk, gi meg 100 % oddsbonus inn på konto!