100% opptil 900 kr på første innskudd
18+, V&B gjelder
  • Åpne konto for å spille med bonusen din hos 1xBet Sports nå!

Få stor bettingbonus på 100 % hos kule 1xBet nå!

Lars Hansson

Leter du etter en ny oddsside som gir deg god valuta for pengene dine? Da bør du sjekke ut 1xBet, som både har en fet bettingbonus på lager til nye spillere, pluss et stort utvalg kampanjetilbud hver uke!

For deg som aldri har hørt om 1xBet før, så er dette en gigantisk gamblingportal som tilbyr alt man kan tenke seg av pengespill. Her finner du både odds og live odds, samt bingo, TV-spill, casino og masse annet: hvis man kan satse penger på det, så har 1xBet det!

Nå tilbyr de norske spillere en stor bettingbonus på første innskudd. De matcher det med 100 %, opptil maksbonusen på 900 kroner. Det betyr at et innskudd på 100 kr gir deg 200 kr å tippe med, mens 900 kr gir deg maks bonus og 1 800 kr på konto etterpå.

Omsetningskravet er også ganske rettferdig. Bonusen må omsettes 5 ganger på kupongspill med minst 3 spillobjekter, og et av disse tre må ha 1,40 eller høyere i odds.

De tilbyr massevis av faste kampanjer hver uke, som Lucky Friday-bonusen100 % opptil 1 000 kroner. De har også spesialkampanjer som Barca-mania, og en Champions League-kampanje hvor 300 000 kr i premier deles ut i løpet av turneringen. Sjekk ut alle kampanjene på nettsiden deres: du finner garantert en som passer for deg!