Eksklusivt! 100 kr GRATIS + 100% opptil 1 500 kr + 250 kr freebet
18+, V&B gjelder
  • Lukrativ bettingbonus til norske spillere på 1. innskudd!
  • Stort spillutvalg med fokus på fotball & eSports!
  • Over 25+ betalingsmetoder tilgjengelig!

Evobet: Spill på virtuelle spill med 100 % bonus!

Lars Hansson

Hos Evobet får du nå spille på alle deres gøyale virtuelle spill med en stor bonus på hele 100 %! Du får opptil 2 000 kr ekstra å gamble i vei med i den virtuelle sportsverdenen hos Evobet!

Populariteten til virtuelle spill har eksplodert hos Evobet og en rekke andre oddssider over hele verden i år. Det er jo ikke så rart. I mars gikk hele verden i lockdown, inkludert alt av idrett, og ironisk nok var det null sport på TV mens folk måtte sitte hjemme i månedsvis!

Alle spilleglade oddsfans hadde lite å ta seg til, annet enn å prøve ut virtuelle spill her og der. Det vekket en stor interesse hos mange, og i dag er virtuelle spill langt mer populære enn for bare et halvt år siden! Evobet er en av oddssidene som nå har begynt å tilby egne bonuser for virtuelle spill, i tillegg til andre kampanjer. Du kan nå sikre deg en Virtuals Bonus fra Evobet på 100 % opptil 2 000 kroner dersom du vil ha litt ekstra cash å gamble med!

De har massevis av forskjellige virtuelle spill, både hesteløp og drag racing, fotballkamper og klinkekuleløp, sykling og straffesparkkonkurranser. Når du plasserer et spill får du se arrangementet utspille seg foran øynene dine i animert form. Du får umiddelbar action med muligheten for å vinne penger, og et adrenalinkick underveis – akkurat som i ekte sport!

PS: Vi må også nevne at Evobet tilbyr en stor oddsbonus til norske spillere. De gir deg 100 % opptil 1 500 kr i belønning på ditt aller første innskudd!

Få din bonus på 100 % hos Evobet I DAG!