Evobet: Få en gigantisk oddsbonus på 1 500 kroner

7. november 2018
Evobet sports norsk oddsbonus

Hvis du er på jakt etter en saftig oddsbonus har Evobet det rette tilbudet for nettopp deg! Evobet tilbyr en større bonus enn konkurrentene sine!

Store oddsbonuser har blitt sjelden kost i disse dager, rett og slett fordi de fleste bettingsidene er uvillige til å tilby bonuser over 1 000 kroner. Det gjør det ekstra gøy når man finner slike tilbud som denne velkomstbonusen fra Evobet!

På ditt første innskudd vil du få en bettingbonus på 50 % opptil 1 500 kroner. Setter du inn 3 000 kroner, får du full bonus fra Evobet, og kan begynne å spille på oddsen med hele 4 500 kroner. Omsetningskravet er litt strengere enn det man er vant til for lavere bonusbeløp; 10 ganger til 2 eller mer i odds. Du må sette inn minst 200 kroner for å få bonusen.

En skulle tro bonusmoroa stoppet der hos Evobet, men det er ikke tilfelle! De gir også ut en stor påfyllsbonus på ditt andre innskudd. Da kan du få en litt mindre bettingbonus på 25 % opptil 1 000 kroner, og minimumsinnskuddet for å få bonusen er på 100 kroner.

Men vent – det er mer! Evobet har også et cashback-program for alle som spiller på odds, hvor de beregner nettoresultatet ditt på slutten av hver måned. Dersom du har vært uheldig og tapt penger, får du 10 % av dem tilbake inn på kontoen din ved månedsslutt som en freebet-bonus.

Med disse to innskuddsbonusene og en fast lojalitetsbonus hver eneste måned, er bonustilbudet hos Evobet noe av det bedre som finnes på oddsmarkedet for norske spillere!

Åpne konto hos Evobet i dag for å få bettingbonusene dine!