Evobet deler ut ukentlig eSports-bonus verdt €100

29. juli 2020
Evobet esport bonus

eSports er i vinden som aldri før, og i takt med populariteten har Evobet nå lansert en egen påfyllsbonus for eSports-fans! Du kan nå sikre deg en ukentlig påfyllsbonus på 50 % opptil €100 til bruk på eSports!

Evobet utvikler seg hele tiden i takt med spillernes behov, og etter et par måneder hvor eSports virkelig har fått verdens søkelys på seg – som den eneste sporten som ikke ble stoppet på grunn av korona – er populariteten større enn noen gang!

Dermed har de nå bygd opp en eSports-bonus som alle kan få, og det beste av alt: dette er en ukentlig bonus! En gang i uka får du 50 % bonus verdt hele €100 til spill på eSports hos Evobet. De tilbyr en rekke forskjellige eSporter, som Dota 2, Overwatch, League of Legends, King of Glory, Rainbow Six, evigunge StarCraft 2, og sist, men ikke minst: Counter-Strike: Global Offensive!

Det finnes massevis av sendinger på Twitch hvor du kan følge kampene direkte, med kommentatorer tilpasset forskjellige kunnskapsnivåer hos seerne – og på forskjellige språk! Dette er moderne sport på sitt aller, aller beste!

eSports-bonusen hos Evobet må omsettes til minst 2,00 i odds, og omsetningskravet er på 12x.

Spill på eSports hos Evobet med €100 ekstra hver uke!