Eksklusivt! Velkomstbonus 150% opptil 3 000 kr
18+, V&B gjelder
  • Stor velkomstpakke og faste ukentlige tilbud med gratisspinn og påfyllsbonuser
  • Mange spillsamlinger for deg som liker bestemte typer spill
  • Et bredt utvalg betalingsmetoder er tilgjengelig

Eksklusivt: Få 150 % bonus verdt 3K hos Wallacebet

Ole Pedersen

Har du lyst på en stor bonus på ditt neste innskudd? Benytt deg av vårt eksklusive tilbud hos Wallacebet, og få 150 % i bonus verdt hele 3 000 kroner!

Takket være vårt gode samarbeid med teamet hos Wallacebet har vi fått muligheten til å gi en skikkelig godbit til våre trofaste lesere! Den klassiske velkomstbonusen hos Wallacebet er på 100 %, men åpner du konto via linkene på denne siden økes dette til 150 %!

Det betyr at du får 50 % mer å spille for når du setter inn penger for første gang hos Wallacebet. Du får en bonus på 150 % opptil 3 000 kroner!

Det er tre viktige ting å merke seg med denne velkomstbonusen. Du må sette inn minst 350 kroner for å aktivere den, og bonuspengene må brukes på spilleautomater fra følgende fire leverandører: Net Entertainment, Playson, Play’n Go, og Pragmatic Play. Det medfølger også et omsetningskrav på 40x.

Wallacebet har også plenty av andre kampanjer som kan vise seg gull verdt for deg. Gjør du et innskudd på €30 i løpet av helga, blir du med i trekningen av en splitter ny iPhone 11 Pro. Du får også en daglig påfyllsbonus på 25 % – her er maksbonusen satt til hele 1 500 kroner – og det kan du sikre deg hver eneste dag! På toppen av dette har de en fast cashback på 10 % som utbetales daglig, perfekt for utålmodige spillere som ønsker å vinne tilbake det tapte!

Sist, men ikke minst: for hver €100 du omsetter i casinoet i løpet av uka, får du utdelt 10 free spins. Maks antall free spins i løpet av en uke er satt til 300, så her er det bare å spille og spinne i vei!

Ja takk, jeg vil ha den eksklusive bonusen min!