Eksklusivt! 100 kr GRATIS + 100% opptil 1 500 kr + 250 kr freebet
18+, V&B gjelder
  • Lukrativ bettingbonus til norske spillere på 1. innskudd!
  • Stort spillutvalg med fokus på fotball & eSports!
  • Over 25+ betalingsmetoder tilgjengelig!

Eksklusivt: 100 kr gratis uten innskudd hos Evobet

Ole Pedersen

Eksklusivt velkomsttilbud til nye spillere hos Evobet: få 100 kr gratis uten innskudd når du registrerer deg! Alle nordmenn kan nå få et gratisspill bare ved å åpne konto!

Stikk innom Evobet i dag for å få dette eksklusive velkomsttilbudet som kun er tilgjengelig hos oss! Vi har nemlig fått æren av å dele ut denne velkomstgaven til våre norske lesere.

Hvis du har lyst til å spille gratis på oddsen hos Evobet, er det bare å åpne konto hos denne lekre oddssiden i dag, så vil du få et gratisspill verdt 100 kroner i gave fra dem. Gratisspillet kan du bruke på hva du vil, men vi foreslår at du setter opp en spektakulær oddskupong med høy odds! Vinn med stil, sier vi.

Men et gratisspill ved registrering er ikke alt Evobet har å by på. Skulle du sette inn penger vil du få en meget generøs bonuspakke på ditt første innskudd, med både en bettingbonus på 100 % og et nytt gratisspill!

Evobet matcher ditt første innskudd med 100 % opptil 1 500 kroner, så om du vil ha ekstra mye på kontoen har du muligheten til å starte spillingen med 3 000 kroner. I tillegg får du også med et gratisspill på hele 250 kroner så snart du gjør ditt første innskudd, på minst 200 kroner.

Dermed er alt duket for et skikkelig eventyr på oddsen hos Evobet, mye takket være gratisspillene du kan få! Få ditt eksklusive gratisspill verdt 100 kr ved å trykke under!

JA, jeg vil ha det eksklusive gratisspillet verdt 100 kr!