100% opptil 5 000 kr + 200 gratisspinn
18+, V&B gjelder
  • Enormt utvalg jackpoter med 70+ jackpot-spill
  • Nydelig design med en rekke spillsamlinger
  • Godtar betalinger med kryptovaluta og Bitcoin

Casinia: Stor helgepakke med 7K i bonus & 50 FS!

Ole Pedersen

Tar du turen til Casinia denne helga, får du en svær helgepakke med både massevis av bonuskroner og en hel haug av free spins!

2020 er et merkelig år. Vi trodde stormen var over i sommer, men pandemien har feid inn over Norge på nytt igjen nå på senhøsten. Vi skal helst tilbringe mest mulig tid hjemme, isolert fra andre. Da er det godt å få pulsen i gang og kjenne at man lever med litt gambling!

Med helgepakken fra Casinia får du nå 7 000 kroner i bonus og 50 free spins hver eneste helg. Den inneholder altså en bonus på 50 %, som aktiveres med et minsteinnskudd på 200 kroner. For å få 50 free spins må du sette inn minst 500 kroner. Når du har satt inn penger må du kontakte kundeservicen hos Casinias via enten chatten eller e-post.

Dette er bare en av mange kampanjer Casinia har for sine aktive spillere. De tilbyr blant annet 15 % fast cashback hver uke til alle sammen! Du kan også sikre deg 50 free spins i løpet av uka med et innskudd på 200 kroner.

Ble du litt gira? Du kan også benytte deg av velkomstpakken deres hvis du ikke har konto hos Casinia fra før av. Den gir deg en bonus på 100 % verdt maksimalt 5 000 kroner, og i tillegg får du 200 free spins med på kjøpet! Disse er fordelt ut over 10 dager med 20 spinn hver dag.

Få helgepakken hos Casinia her!